Hvordan at tilføje højden til bordplader, der er for kort til mig

August 27

Hvordan at tilføje højden til bordplader, der er for kort til mig

Mens der er gennemsnitlige målinger bruges i de fleste kabinet anlæg omkring nationen, er de ikke obligatoriske krav og anbefalinger. Som et resultat, kan nogle gange du finde dig selv i en situation, hvor du er på vej ind i en allerede eksisterende hjem hvor kabinetterne er for kort til dine personlige præferencer. Mens du kan altid rive dem og installere nye frysere, er der mere omkostningseffektive måder at justere højden. Du kan tilføje højden til bordplader på flere måder afhængigt af det færdige materiale, du har valgt for din bordplader.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende countertop materiale med en prybar og en hammer til at udsætte den kabinet top. Da den eksisterende lag af underlag ikke kan monteres på de andre uden at udsætte overflade for at skrue det fast på de andre, nye lag, er den eneste måde at gøre det fjerne den eksisterende køkkenbordet. Brug prybar til at lirke op underlag lag under køkkenbordet. Start på et hjørne og Arbejd din vej rundt i kanten.

•Installer yderligere lag af underlag materiale under den gamle køkkenbordet. Krydsfiner er den standard underlag bruges til køkkenbordet installationer, og du kan skære ekstra ark til at passe med en rundsav. Vedhæft et nyt lag til toppen af kabinettet, og skru den på plads. Tilføje yderligere lag og skrue hvert ark af krydsfiner på toppen af den forhenværende sig, indtil du har nået dit ønskede højde, derefter installere en ny bordplade overflade for at erstatte den gamle.

•Juster kabinet højden manuelt hvis du flytter til et nyt hjem og have adgang til nye frysere, der ikke allerede har en bordplade i sted. Fjern skruerne montering kabinetter til væggen og justere dem til din valgte højde. Brug en plan for at sikre kabinetter er niveau på tværs af toppen. Vedhæfte skruerne og installere dit underlag og valgte countertop materiale.

Tips & advarsler

  • Installere en ny type af køkkenbordet materiale på toppen af den gamle countertop materiale hvis relevant. For eksempel, granit plader eller slagter-Block træ kan tilføje 3 eller 3 inches til din bordplade højde, og kan installeret oven på eksisterende keramiske fliser, natursten eller vinyl bordplader. Fliser kan også blive installeret over granit eller vinyl, så længe overfladen af den eksisterende substrat er grov op, sådan som med en sander.
  • Altid bruge beskyttende gear, når du udfører nedrivningsarbejde eller arbejder med elværktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com