Hvordan at tilføje højden til en sofa

November 17

Hvordan at tilføje højden til en sofa

En sofa, der er for kort kan ikke kun se akavet i et rum, men også gøre det vanskeligt for dig at stå op, når man sidder på det. Der er flere måder at tilføje højden til en sofa uanset hvilken stil eller højde det er. I de fleste tilfælde, disse projekter er forholdsvis billige og kan helt ændre udseendet og funktionen af din sofa i mindre end en dag.

Instruktioner

•Measure din sofa ben og nedskrive denne måling til fremtidig brug.

•Purchase fire sofa stødtrin, der vil passe størrelsen af din sofa ben og placere en nedenunder hvert ben. Dette gøres som regel bedst med to personer: en til at løfte sofaen og en til at placere Riseren.

•Hent fire små blokke af træ fra en tømmer leverandør eller hardware butik hvis du ikke kan lide udseendet af risers eller hvis din sofa ikke har benene. I de fleste tilfælde, bør der være en tomme plads omkring din sofa ben når det sidder på blokken for stabilitet. For eksempel, skal en 3-tommer-diameter ben placeres på et torv 5 x 5-tommer stykke træ. Hvis du ikke ønsker noget dette store og du agter at holde dig fra sofaen i denne højde, skal du bruge et klæbemiddel til tillægger sofaen ben for stabilitet, hvilket gør det mere sikkert at bruge en mindre blok af træ.

•Stain træ til at matche resten af dit indretning. Hvis du har trægulve, kan det være en god idé at plette blok den samme farve som dine gulve til at skabe en problemfri look. Du kan også male træet til at matche farven på sofaen ben. Hvis du føler dig kreativ, kan du afslutte blok i enhver farve eller design du vælger.

•Stick en lille skridsikkert mærkat på midten af hver blok, hvis du ikke lime blok til sofaen. Placer en blok nedenunder hver sofa ben eller hvert hjørne af sofaen.

•Brug haven asfaltudlæggere til en unik, rustikke måde at tilføje højden til din sofa. Købe en for hvert hjørne og forsigtigt rengøre den med en blanding af parabol rengøringsmiddel og varmt vand, skylle det grundigt. Efter pavers er tørre, forsegle pavers ved at male en lys frakke af udlægningsmaskiner, fugemasse, tilgængelig på de fleste hardware og landskabspleje butikker, over hver enkelt. Lad fugemasse tørre og derefter placere asfaltudlæggere nedenunder hver hjørne eller ben af sofaen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com