Hvordan at tilføje isolering til en eksisterende to historie hjem

September 1

Den bedste varmeanlæg vil ikke holde dit hjem varme, hvis det ikke er ordentligt isolerede. Omvendt, hvis dit hjem har fremragende isolering, du sikkert kan få selv med en andenrangs varmesystem. Nøglen til effektiv isolering er en grundig vurdering af de steder at varme forlader dit hjem. Hvis du dække nogle, men ikke andre, du vil fortsætte med at miste varme. Når du fjerner alle muligheder for varme til at flygte, vil du have en varm og effektiv hjem.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende sidespor fra dit hjem, vedhæfte 2-tommer-tykke stift skum isolering plader til ydersiden af dit hjem ved at skrue dem til muren beklædningen med 3-tommer lange skruer, så følgebreve med nye sidespor. Denne metode ikke kun tilføjer væsentlig r-værdi til dit hjem, det giver også mulighed for plader til at dække over udkast-forårsager leddet, der findes mellem den første og anden historie i de fleste to etagers huse. Et hjems r-værdi angiver dens evne til at modstå varme flow.

•Fyld vægge i ældre huse ved at bore huller i muren og fylde hulrum mellem studs med blæst i cellulose isolering. Mange ældre boliger har ingen isolering overhovedet i væggen hulrum, og denne teknik kan reducere mængden af varm luft, der passerer gennem dine vægge.

•Forøgelse niveau af isolering i dit loft, enten ved at blæse i mere cellulose isolering ovenpå hvad er der eller ved at lægge batts af glasfiber eller mineraluld isolering over toppen af det loft strøer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com