Hvordan at tilføje kabel til et værelse

June 23

Hvordan at tilføje kabel til et værelse

Chancer er at du har tilføjet fjernsyn, da du havde din kabel service installeret, og du har nu værelser med fjernsyn, men ingen kabel service. Kører dit eget kabel tv-ledninger er muligt, men det vil tage nogle planlægning og nogle tålmodighed. Når du investerer i materialer som coaxial kabel og et kabel-tv signal splitter, huske på, at bedre kvalitetsudstyr vil producere en højere opløsning billede.

Instruktioner

•Indstil hvor din kabel service ind dit hjem. Dette er normalt kælderen eller loftet. At gøre denne start på din kabelboks på dit hus, og følg ledningen, indtil du ser, hvor det træder dit hjem. Når du sporer det ind i dit hjem, bør du se wiren hooked op til et andet kabel, der kommer ind i et værelse. Hvis du har flere forbindelser kommer fra din kabel wire, vil så der være en splitter på wiren og flere koaksiale kabler tilsluttet den.

•MAP straightest stien fra kabelforbindelsen til det rum du ønsker at gå til. Hvis du har forbindelse til kælderen og du har en første sal værelse du gerne ledning, så du kan komme op gennem kælderen ordet ind i stuen. Men hvis du har forbindelse til kælderen og en anden sal værelse, så du bliver nødt til at blive kreative på hvordan du kan slippe ledningen fra anden sal til første sal uden at behøve at gøre større ombygninger. Brug malertape og en blyant til at markere hvor din du vil boring.

•Drill huller i gulve som pr dine markeringer ved hjælp af en boremaskine, udstyret med en 5/8 tommer bore bit. For at bore gennem et tæppe at gøre en lille skære i tæppet med en hobbykniv, og derefter bore ned gennem snit.

•Tab koaksialkabel gennem huller i gulvet indtil det når forbindelsen i kælderen.

•Sæt et kabel-tv signal splitter til kilde-kablet, og derefter vedhæfte dit værelse kabler til splitteren. Hvis kabel-selskab har allerede sat en splitter på dit signal så bare bruge der.

Tips & advarsler

  • Hvis du har kabeltjeneste, der kræver en kabelboks kan så du ikke kunne modtage alle kanaler på den nye kabelforbindelse.
  • Undgå at opdele signalet fra en splitter. Der vil forringe dit signal til det punkt, hvor det kunne være svært at se. Hvis du vil tilføje flere værelser end du har splitter havne for, skal du kontakte din kabel-selskab for at få dem til at køre en anden forbindelse fra boksen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com