Hvordan at tilføje kalksten finer til indendørs vægge

May 29

Kalksten finer består af enkelte stykker af kalksten skåret i tynde stykker. Du anvende fineren på en overflade, såsom en væg eller gulv. Du opnå look af kalksten, men uden de tunge sten vejer eller trække ned en overflade. Kalksten virker lige så godt på indendørs vægge som det gør på ydervægge og overflader. Den væsentligste forskel er, at med indendørs vægge, du bruger en anden installationsmetode.

Instruktioner

•Fyld en plastik spand med varmt vand. Dyp en klud eller en klud i spanden og presse så meget vand som muligt. Tør rag over den indendørs væg, fjerne noget støv eller snavs. Lad væggen tørre.

•Mark den placering, hvor du vil finér på væggen. Tegne en kontur med et stykke kridt. Dette trin er især vigtigt, hvis du vil anvende fineren kun til en del af væggen.

•Mix en 40-pund pose finer mørtel med 6,25 Potter vand i en plastik spand. Bland ingredienserne med en hastighed mixer. Vente fem minutter og bland igen. Mørtlen bør har en tyk konsistens, svarende til kartoffelmos eller jordnøddesmør.

•Applicer et ½-tommer lag af finer mørtel på væggen med en murske. Start på den øverste venstre hjørne og arbejde din vej på tværs af væggen. Anvende mørtel, fra venstre mod højre og fra top til bund. Vente 20 minutter, og køre en indskåret murske på tværs af mørtel. Flytte murske fra venstre mod højre. Flytte murske og flytte på tværs af væggen igen. Vente flere timer eller natten til mørtel til tørre.

•Aftør bagsiden af en kalksten stykke med en fugtig klud. Dække bagsiden af en kalksten stykke med mørtel og tryk mod væggen. Anvende mørtel på bagsiden af hvert stykke og sted på væggen, hvilket efterlader et ½ - 1 tommer hul mellem hver sten. Fortsætte med at anvende stenene, indtil pokrywasz væggen eller en del af væggen.

•Køre den en mejsel langs huller mellem stenene, trække væk eventuelle overskydende mørtel. Gnid en lille kost hen over overfladen af kalksten, børste off alle snavs eller støv klamrer sig til overfladen. Forlade stenene på plads i 24 timer eller indtil mørtelen tørrer.

•Fyld en injektionsmørtel pose med frisk mørtel. Hold spidsen af posen mod rummet mellem stenene og klem fra toppen. Flytte posen omkring hver sten, at udfylde hullerne mellem kalksten stykker. Tørre en fugtig klud over stenene, at fjerne enhver mørtel klamrer sig til stenene. Engang tørrer mørtel fineren er fuldført.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug for sten med en flad kant, score stenen med en vinkelsliber gnides mod stenen. Ramt kanten af sten med en hammer, brækker overskydende og efterlod den flade kant.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com