Hvordan at tilføje kroneformen til køkkenskabe

June 14

Hvordan at tilføje kroneformen til køkkenskabe

Hvis du tror dit køkken indretning er godt, men har brug for noget til at gøre det en smule mere elegant, kig på din frysere og se, hvis de kunne bruge lidt sprucing op. Crown molding tilføjer finish til ethvert rum. Det kan bruges på lofter, kabinetter og endda i badeværelser. Det er alsidig, let at installere og elegant. Med hjælp fra din venlige labor værftet behøver du ikke selv særlig Save eller udstyr. Prøv det på dine køkkenskabe for en billig ansigtsløftning for hele rummet.

Instruktioner

•Measure i toppen af skabene hvor støbning vil gå. Nedskrive målingerne på din pad. Det er meget vigtigt, at disse målinger være præcis, fordi dette vil danne grundlaget for støbning.

•Tag strimler af træ og har dem. skær dem i strimler, der vil passe i toppen af skabene. Dette er den base, der vil holde molding til kabinetterne. Start på den ene side af kabinetterne og begynder sømning strimler af træ til toppen af skabene. Sørg for, at stripsene er godt sikret.

•Stain støbning hvis det ikke har været plettet. Lad tørre natten over.

•Sæt støbning i samme retning du hang bunden. Brug træ lim til at vedhæfte kantlisten til basen. Bruge efterbehandling negle hver 6 inches at nagle molding basere. Negle fra bagsiden af støbning.

Tips & advarsler

  • Være molding godt tilsluttet basen for at holde det fra at falde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com