Hvordan at tilføje lamper til loft Fans

June 5

Hvordan at tilføje lamper til loft Fans

Næsten har to tredjedele af amerikanske husholdninger mindst én ventilator i loftet. De lavere energiregninger, ved at give en svalende brise i de varme måneder, og af cirkulerende varm luft under køligere vejr. Da loftet fans erstatte et værelse loftet lampen, er det ikke overraskende, at en af de første forbedringer fan design var tilføjelsen af en lys kit. Lamper er tilgængelig for næsten alle loft fans, med designs, der supplerer enhver stil af fan eller værelse indretning. Følg disse trin for at installere en lys stativ til en ventilator i loftet.

Instruktioner

•Vælg en lys kit, der vil passe din loft fan. Universal fit kits er tilgængelige, men de sikreste bet for en god pasform er at købe en fra samme producent som din fan.

•Drej slukke for strømmen til loft fan på boksen kredsløb. Stå på en trappestige eller stabile skammel til komfortabelt nå bunden af ventilatoren.

•Tag skruer vedhæfter bunddækslet plade til cylindrisk switch boliger i bunden af ventilatoren. Tage dækpladen og Find hvid ledning og sort ledning, at magten i lys kit.

•Twist sammen nøgne enderne af sort ledning fra belysning kit og den sorte ledning fra ventilatoren, så twist på en wire møtrik til sikring af dets tilslutning. Tilslut de hvide ledninger sammen på samme måde, og guffe ledningerne i switch boliger. Hvis din kit bruger plug vedhæftede filer i stedet for ledninger, stik ledninger par sammen.

•Align bunden af lys kit med switch boliger og vedhæfte dem ved hjælp af cover plade skruer. Installere stil og watt pærer anbefales i dit produktlitteratur, og derefter installere lampe globe, hvis din lys kit har en. Justere og stramme spot lys eller lampeskærme.

Gendanne magten fra afbryderknappen. Tænd lyset med pull ledningen, vippekontakt eller fjernbetjeningen.

Tips & advarsler

  • Spare energi ved hjælp af kompakte lysstofrør i stedet for glødepærer, eller vælge en lys kit med halogenpærer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com