Hvordan at tilføje lys for at afrunde hjemmelavet papir lanterner

April 4

Hvordan at tilføje lys for at afrunde hjemmelavet papir lanterner

Papir lanterner tilføje et strejf af sjov til hjemmet eller party indretning. Alene, papir lanterner er attraktive, men når belyst de gør en iøjnefaldende erklæring. Hvis du har lavet din egen papir lanterner, tilføjer lys til dem er en forholdsvis simpel opgave, der er sikker på at give dramatiske resultater. Suspendere din oplyste hjemmelavet papir lanterner fra et loft, sætte dem på bordplader eller bruge dem på anden måde, som du finder visuelt tiltalende.

Instruktioner

•Den papir lanterne med en hængende LED batteri terminal foretaget for lanterner. Disse batterier har en lille LED lys på den base, der vil belyse lygten. Indsæt batteriet i åbningen i toppen af lygten og tænde batteripakken.

•Sæt en strand af lys i lygten. Vælg en batteridrevet strand 10 til 12 lys i en farve, der passer til din smag. Tænde lys, og fodrer dem ind i lygten gennem hullet på toppen af udsmykningen.

•Indstil en LED Batteridrevet te lys i lygten. Tænd batteridrevet te lys, og Indstil den inde lanterne gennem åbningen på toppen. Placer stearinlys, så "Flammen" er peger opad.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com