Hvordan at tilføje metallisk til din maling

November 23

Metal flake er et metallisk stof, der er føjet til klart frakke for at give nogen maling job dybde og funkle. Metal flake bruges typisk på biler og motorcykler, men kan også anvendes på træ projekter, ligesom en skateboard eller en guitar. Tilføjer denne type højglans metal maling til et projekt får du mulighed for at få virkelig kreative med dit design. Metal flake bør anvendes med en sprøjtepistol. Bruge en sprøjtepistol, der er dedikeret til at anvende metal flake, da det kan være vanskeligt at helt ren sprøjten bagefter.

Instruktioner

•Paint dit træ med en grundfarve. Vælge en grundfarve, der nøje svarer til farven på flager du har valgt. Kombinere to lignende farver vil tilføje dybde og resultere i en professionel søger maling job. Brug en maling sprøjte for at anvende farven på træ i solid selv slagtilfælde. Gøre det muligt malingen til at tørre.

•Mix i metal flake med klar lak. Du kan bruge enhver type af Klarlak, som du kan lide at arbejde med. Bland en spiseskefuld af metal flager pr. en kvart af klarlak. Rør af metal flake og klart frakke indtil fuldstændig blandet.

•Pour metal flake blandingen i en maling sprøjte. Sørg for, at alle dele og slanger af maling sprøjte er ren at undgå rester fra en tidligere maling job ødelægger dit projekt.

•Sæt metal flake dysen til maling sprøjte. Dysen er lidt bredere til at rumme malingen flager.

•Spray et tyndt lag af maling til dit træ objekt. Spray langsomt ved hjælp af en stabil frem og tilbage bevægelse, lidt overlappende hvert gennemløb af sprøjten. Tillad den metalliske klarlak tørre, indtil det er lidt tacky.

•Applicer en anden frakke af maling ved hjælp af samme teknik. Spray tre samlede lag klar lak. Tillad maling job at helbrede for tre dage før tunge brug.

Tips & advarsler

  • Bruge en spray maling til at anvende en base coat for små projekter. Spraymaling er nem at bruge og let at rydde op. Du behøver ikke at rense ud en sprøjtepistol, du kan bare smide kan væk, når malingen er væk.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com