Hvordan at tilføje Molding til melamin kabinetter

November 23

Det er svært at gå ind i enhver bygning disse dage--bolig eller kommercielle--uden at se en masse melamin kabinet og reoler. Det er billigt, holdbart og lige med rene linjer. Fremskridt i medium density fiberboard (MDF)--spånplader under melamin presenningen--har kun øget appellen af melamin kabinetter. Problemet er, at melamin kan være lidt tørt æstetisk. Men det er nemt og billigt at tilføje et par accent detaljer, og støbning er et godt sted at starte.

Instruktioner

Instruktioner

•Vælg en molding, der accenter, men ikke overvælde din fryser. Ægte træ ser godt ud for melamin, men du kan også vælge en samlet look ved at købe melamin støbning. Enten måde, vælge en strategi og skitsere hvad du ønsker det færdige produkt til at ligne.

•Rengør din fryser grundigt. Overvej at bruge trinatriumphosphat (TSP)--en tunge multi-purpose rengøringsmiddel og affedter--at sikre, at alle snavs, snavs og fedt fjernes.

•Klippe din trim stykker ved hjælp af din miter box og så. Hvis du har valgt for at tilføje en rektangulær molding til døren ansigter, for eksempel, facet hvert stykke på 45 grader for at få et professionelt udseende passer. Er færdig med at med en matchende trim på toppen af kabinettet står over for ved mitering disse stykker på 45 grader. For at facet en trim stykke, skal du placere den flade side ned på bunden af boksen. For at gering, placere den flade side ned mod det bag hegnet.

•Paint kabinet før du sætter din trim stykker, hvis du har lyst. Indledningsvis scuff slibning rengøres overfladen med en 240 sandkorn sandpapir og tørre væk støv. Anvende en multi overflade primer eller melamin primer og slut af med melamin maling i farve efter eget valg. Følg maling producentens anvisninger for anvendelse. Nogle melamin maler opfordring til en naturlig børste, nogle arbejde bedre med en skum børste og endnu andre med en rulle.

•Measure for selv placeringen af din trim accenter, Anvend derefter rigeligt lim stykkerne. Tryk støbning på plads på din dør beklædninger først, derefter vægt dem med en stor, flad element som et sofabord bog. Gøre det muligt klæbende tørre fuldstændigt, så Gentag disse skridt for crown stykker. En klemme er en nyttig måde at holde kronen trim på plads mens de klæbende drys.

Tips & advarsler

  • Skabe et mere dramatisk look af skitserer døren dæklagene med støbning, derefter oprette en ekstra, mindre rektangel, centreret på hver dør.
  • Altid bære gummihandsker når rengøring med tsk.
  • Brug olie-baserede produkter i et godt ventileret område.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com