Hvordan at tilføje muldjord

March 28

Hvordan at tilføje muldjord

Muldlaget er det næringsstof rig lag af jord, der sidder på toppen af undergrunden og tjener som vigtigste fødekilde for vores planter, blomster og græsplæner. Laget muldlag udvider typisk 2 inches under græsplæner og mere end 12 inches under meget fine vegetabilske og blomsterhaver. Muldjord kan købes i store 20-pund poser eller af den cubic yard for større programmer. Selvom det kan blot anvendes som et lag i den eksisterende jord med ingen forbehandling, for kvalitet kan haver designet til langsigtet dyrkning, tilling den eksisterende jord og derefter om fastsættelse af de rigere øverste jord gøre for stærkt forbedret jordbundsforhold og derfor sundere, heartier planter.

Instruktioner

•Till den eksisterende jord med en manuel værktøj eller en motoriseret roto rorpind. At fjerne sten, døde rødder og gamle anlæg eller andet snavs, mens du arbejder. Vand den dyrkede jord med din haveslange sprøjte på en lys indstilling for ikke at komprimere eller vasker mulden væk.

•Lay ned din lag af muldjord med bagsiden af en rive eller en hakke, sprede det jævnt over den dyrkede jord. Vær omhyggelig med ikke at alt for kompakte jorden når træde på det; let tryk er harmløs men tamp ikke det. Lag af muld bør være mindst 3 inches tyk, men mere er bedre---fordele max ud på omkring 12 inches af kvalitet muld.

•Kapacitet nye jorden godt. Brug en lys spray uden at flytte jorden rundt, men gør det muligt at bosætte sig i sted og begynde at smelter med toppen af undergrundens lag.

Tips & advarsler

  • For ekstra næringsrig jord alderen gødning og langsom frigivelse gødning som Osmocote kan føjes til det øverste jordlag i en ansøgning forholdet rådgivet i fabrikantens anvisninger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com