Hvordan at tilføje på en lukket anden historie dæk

August 24

Lukket anden historie dæk giver mulighed for boligejere til at nyde udendørs mens bliver beskyttet mod insekter og vejret. De er bygget i to trin. Først, dækket er bygget på understøtter med centrale spørgsmål bliver strukturelle soliditet og sikkerheden. Derefter, kabinettet er bygget oven på dækket ved hjælp af standard konstruktionsteknikker. Den lukkede dæk bør matche opførelsen af huset og ansætte efterbehandling materialer, som passer og forbedre det overordnede udseende af bopæl samtidig beskytter den nye struktur fra elementerne.

Instruktioner

Bygning dækket

•Dig huller på de fire hjørner af dækket og hver 8 fod eller mindre langs siderne, hvis bunken er mere end 10 fødder på en side. Hvis dækket er mere end 10 fod bred, kan yderligere understøtter i centrum eller større bjælker være nødvendig. Hullerne skal være mindst 2 fod dyb og nå under linjen frost. For ekstra sikkerhed, skal dæk være selvbærende og fastgjort til huset.

•Sæt kortet bord rør, såsom sonotubes, 10 inches i diameter ind i hullerne, så toppen er lige over jordoverfladen. Fyldes med beton. Sørg for at sonotubes er lodret og placeres korrekt. Indsætte vedhæftede filer for at holde 4 x 4 understøtter i betonen på toppen af rørene før betonen hærder. Sørg for, de vedhæftede filer er justeret så 4 x 4 understøtter danner en lige linje langs hver af de fire sider af dækket, og at de 4 x 4 understøtter i hjørnerne placeres præcist.

•Klippe væk træbeklædningen eller efterbehandling af Parlamentet til at udsætte randen strøer danner kant på anden sal i huset hvor dækket er til at blive fastgjort. Skåret en 2 af 10 til størrelse og lag-bolt det til huset struktur til at danne i Finans, strålen hvor dækket er knyttet. Skær 4 x 4 understøtter at nå lige under toppen af i Finans, når den placeres på de konkrete understøtter. Tillægger de konkrete understøtter og lag-bolt i Finans i hver ende og for enhver understøtter i mellem. Vedhæfte de resterende 4 x 4 understøtter skåret til samme længde rundt i kanten og negle 2 af 10s til deres toppe til at danne kanten af dækket, og sørg for dækket er niveau. Bolt hver af 2 af 10s til hver af deres 4 x 4 understøtter.

Komplet struktur med 2 x 10s naglet på 16-tommer Centre på tværs af bredden på dækket. Installere pyntede på struktur til at danne gulvet i bunken.

Omslutter dækket

•Frame standard vægge med 2 af 4s langs de to sider af dækket ved siden af huset og tillægger Parlamentet. Ramme den resterende væg og Vedhæft i enderne af de to vægge. Lukket dæk er normalt screenet i, så væggen åbninger for skærme bør medtages. Hvis åbningerne er designet til windows, der kan lukkes, når vejret bliver koldere, kan den medfølgende dæk bruges til tre årstider, selv i koldere klimaer.

•Installer tagkonstruktionen. Taget bør matche design og linjer af huset men ikke være alt for kompliceret. Ofte er en simpel halvtag passende. Afgøre, hvor toppen af taget opfylder house og skære væk sidespor eller er færdig med at afdække strukturen hus. Vedhæfte en 2 af 10 struktur og vedhæfte 2 af 6 bjælker på 16-tommer Centre ned til væggen i dækket. Lad tag udhæng væggen af 16 inches. Konstruere udhæng på 16 inches langs siderne. Dække taget med 5/8-tommer krydsfiner og tag helvedesild. Installere blinkende hvor taget møder i huset. Afslutte struktur ved at udvide sidevæggene op til taget ved hjælp af 2 af 4s på 16-tommer Centre.

•Installer screening og/eller windows. Færdig med ydersiden af den lukkede dæk til at matche finish af huset eller at supplere det. Installere trim og sørg for, at kanterne af krydsfiner og dæk strukturen er dækket eller sikret. Maling eller pletten alle fritliggende træ herunder de pyntede og andre indvendige funktioner, som er tilbøjelige til at blive våd.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com