Hvordan at tilføje Portico Over forreste trin

December 12

En portico er en overdækket gangbro eller lille veranda, der normalt fører til en indgang til et hjem eller strækker sig over forreste del af en struktur. Indlæg yde støtte til den portico tag. Nogle boligejere konstruere en lille portico til deres facade til at skabe en mere dramatisk bremse appel for deres hjem. Porticos kan også beskytte mennesker mod solen, regn eller andre elementer. En lille portico kan måle 8 af 8 fod.

Instruktioner

•Kontrollér en tegning af strukturen. Gå til din lokale bygning department's hjemmeside at finde ud af bygning kode til at konstruere indgangsparti. Du kan også gøre et personligt besøg til departementet opbygge inspektioner. Tale med bygningen kode inspektør til at finde ud af den korrekte dybde for stillingerne, antallet af stillinger krævede og den anbefalede metode til fastgørelse portico til den eksisterende struktur. Sikre den nødvendige tilladelse til at bygge strukturen inden stirre projektet.

•Tag sidespor fra arbejdsområdet. Begynde at arbejde fra toppen flytte til overskriften beliggende over indgangsdøren. Overskriften består af to 2-tomme ved 6-tommer plader knyttet sammen og placeret bag beklædningen over dørkarmen. Check at afgøre, hvor du kan vedhæfte tværbjælke bøjler til portico.

•Kontroller din lokale koder. En 8-mund-wide portico kræver som regel én kolonne i hver ende til at støtte forreste del af strukturen. Skær beklædningen væk fra placering med en rundsav til at afdække området til fastgørelse af to tværbjælke bøjler (til den portico perimeter) til studs. Måle op 8feet fra jorden med et målebånd; markere dette spot på 2 x 4 tommer studs. Sikre tværbjælke bøjler til studs.

•Dig huller til stillinger mindst 18 inches dyb. Lokale koder kan kræve dig til at grave dybere, men. Forberede sengen af hullerne med sand eller grus. Bruge slutningen af et indlæg til at komprimere materialer for at sikre en fast seng.

•Pour quick-sæt beton. Indført post parentes før de konkrete sæt. Tillad beton tørre fuldstændigt. Sikre indlæg til beslag med 1/2 - inch-diameter lag bolte. Vedhæfte 2 x 4 tommer afstivning til indlæg til at holde dem på plads. Skær hver post til den korrekte højde.

Uddelingen af 2-af = 6-tommer bestyrelser for side omkredsen til tværbjælke bøjler med 16-penny negle. Gøre den øverste kant af hver bestyrelsesniveau med top stillinger. Tilslut bestyrelser til stillinger med 1/2-inch-diameter lag bolte. Installere front perimeter bestyrelsen stillinger.

•Sæt 2-af-6-tommer spær 16 inches på center og parallel til huset; Brug 16-penny negle. Tillægge spær til at danne taget 1/2-inch beklædningen. Anvende taget dækker materiale. Brug caulk at forsegle alle leddene mellem huset og portico. Dække undersiden af taget med 1/2-inch beklædningen. Geninstallere træbeklædningen på huset.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com