Hvordan at tilføje Primer til tekstureret gips

November 29

Hvordan at tilføje Primer til tekstureret gips

Tilføje en primer til din nyligt tekstureret gips til en professionel maling finish. Primeren sæler off drywall og giver mulighed for det næste lag maling til at tiltræde den pudsede overflade godt og jævnt. Primeren anvendes meget tilsvarende latex maling. Efter primeren frakker er tør, Følg med to til tre frakker af latex maling i dit farvevalg.

Instruktioner

•Undersøg drywall. Kigge efter nogen støvede eller kalkholdige områder på den tekstureret gips. Tør ned disse områder med en fugtig klud.

•Dæk gulvet med presenninger eller drop klude. Trække den beskyttende dække stramt så ingen rynker forårsage utilsigtet aktivering.

•Pour primer til en maling bakke. Indlæse ru nap roller og begynde at rulle primer på den tekstureret gips. Anvend ikke hårdt pres når rullende på primer; brug i stedet selv lodrette streger. Fortsætte indtil hele overfladen er dækket med undtagelse af de ydre kanter af væggen.

•Brush på primer til kanten af væggen hvor primeren ikke kan nå. Bruge en vinklet børste og hurtigt glider den meget spidsen af børste langs den perimeterkanten. Dyp en gammel chip børste i primeren og ising det ind i nogen svært at male sprækker for at sikre hele væggen er dækket med primer.

•Strømforbrug i standby meget tæt på malet væggen når den er tør. Ser ned på væggen i en vinkel til at se, om eventuelle områder vises kedelig eller kalkholdig. Børste på primer til opført kedelig.

Tips & advarsler

  • Brug en primer med en lille nuance af farven. For eksempel bruge en elfenben farve primer i stedet for en hvid, så du kan se hvis du går glip af eventuelle områder under ansøgningsprocessen.
  • Altid åbne vinduer og tænde fans, når de anvender primer til dine vægge. Nogle primere har intens dampe. Vejrtrækning malingen dampe af enhver art kan være farlige for dit helbred. Tage hyppige friske luft pauser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com