Hvordan at tilføje regnorme til din græsplæne

August 1

Hvordan at tilføje regnorme til din græsplæne

Regnorme er din have bedste venner. De berige jorden med deres affald (kaldet tarme), som giver planternes rødder med næringsstoffer og kvælstof, og lufte jorden, som de graver sig ned gennem det giver endnu mere kvælstof til at trænge ind og øge jordens evne til at bevare fugt. En velplejet have vil naturligt tiltrække regnorme. Hvis din have ikke behøver nok af dem, er det bedre at ændre din havearbejde praksis for at tiltrække orme, snarere end blot købe og placere dem i haven selv.

Instruktioner

•Tilføj kompost til din jord. Dette giver organisk materiale for orme til at spise. Drej kompost i jorden med en pitchfork eller rorpind.

•Mulch det øverste lag af jorden for at hjælpe det forblive cool og fastholde fugt. Regnorme foretrækker fugtig, men ikke klæg, jord.

•Plant falder afgrøder såsom vinter rug eller kløver og derefter indtil dem i jorden efter foråret til at tiltrække regnorme med ekstra næringsstoffer.

•Spade falder blade i jorden i stedet for sække dem alle. Bladene give ernæring til orme, men også forhindre jorden fra at blive alt for tæt pakket for orme til graver sig ned i.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com