Hvordan at tilføje regnorme til din have

April 6

Hvordan at tilføje regnorme til din have

En have, der har regnorme i sin jord er bundet til at være sunde og blomstrende. Regnorme kan indtage enhver jord, kompost eller endda sand og udvise det som en utrolig næringsstof - og mineral-rige vegetabilske fødevarer. Regnorme også løsne jorden, hvilket gør det lettere for regnvand til at trænge ind dybt ned. For at tilføje regnorme til din egen have, behøver du ikke at gøre meget. Og hvis du fortsætter med at begrave din kompost, regnorme vil fortsætte med at komme og hjælpe din haven trives.

Instruktioner

•Pour nogle vand omkring planter i haven, som du gerne vil drage fordel af regnorme. Give vand til fuldt absorbere i jorden.

•Anvend en spade til at løsne den våde jord til 6 fuld inches. Vær omhyggelig med ikke at ødelægge enhver rødder, du støder på.

•Bury nogle kompost i løsnede jorden. Regnorme er især glad for kaffegrums. Kompost kan også indeholde frugt og vegetabilsk scraps, græsafklip og blade. Sønderdele nogen blade anvendes, så de ikke vejer ned store områder af jorden.

•Tilføj regnorme til toppen af den løsnet jord og tillader dem at arbejde. Sørg for at du tilføje regnorme til din have om aftenen, således at de har tid til at grave sig ned i jorden uden at blive tørret ud fra solen eller afhentet af fugle.

•Fortsæt at begrave kompost omkring din have så ofte som muligt. Tilføje kompost vil tiltrække mange flere regnorme og vil gøre en enorm forskel i din have.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com