Hvordan at tilføje Sand til maling til tekstur

June 15

Oprindeligt, sand blev tilføjet at male til tekstur lofter og skjule mangler i drywall. I dag bruges tekstureret maling på vægge og lofter for at give rummet et unikt look. Du kan købe tekstureret maling, der allerede har sand blandet, men det er dyrere. En mere økonomisk alternativ er hen til sammenlægge sand til maling dig selv, før du begynder dit maleri.

Instruktioner

•Purchase latex maling i farve efter eget valg, hvis du ønsker at tekstur dine vægge eller lofter. Niveau af gloss til maling er ligegyldigt. Sandet blander godt med enhver gloss niveau.

Forpakket kvartssand, som er solgt specifikt til at blande med maling. Forsøg ikke at tekstur din maling ved hjælp af regelmæssig strandsand. Strandsand har ofte snavs, klipper og små stykker af brudt shell i det. Det ikke blande godt med maling. Kvartssand sælges i de fleste isenkræmmere.

•Experiment med mængden af tekstur du ønsker. Tag en lille mængde af maling og blande noget sand. Male en lille del af væggen eller loftet og vente på det tørre. Hvis du er tilfreds med mængden af tekstur, kan du bruge det samme forhold til at blande resten af maling og sand. Hvis du ønsker mere tekstur, tilføje mere sand. For mindre tekstur, bruge mindre sand.

•Mix sand ind i paint godt, ved hjælp af en maling omrører eller en lineal. Sandet har en tendens til at slå sig ned på bunden, så du skal med jævne mellemrum røre den tilbage, som du bruger den.

•Applicer den teksturerede male væggen eller loftet en lav bunke eller svamp roller. Hvis du vil oprette en mere uniformerede finish, vente på den første frakke til tørre og derefter anvende en anden frakke.

Tips & advarsler

  • Kvartssand sælges typisk i et par forskellige tekstur størrelser. Du kan øge mængden af tekstur ved at købe sandet med de største korn, eller du kan købe en mindre korn sandet og øge tekstur ved at tilføje mere sand til maling.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com