Hvordan at tilføje skum Support til læder sofa puder

May 14

Hvordan at tilføje skum Support til læder sofa puder

Lædermøbler kan tilføje rigdom og elegance til et beboelsesrum. Men møblerne kan se gamle før det er slidt op, hvis hynderne begynde at hænge og hænge. Dette sker når skum og fylde inde i hynderne bliver komprimeret og slidte, holde det fra hoppe tilbage til det oprindelige tilstand. Du kan erstatte skum i dit læder puder, spare udgiften til at skulle erstatte møblet.

Instruktioner

•Unzip pude og fjern den eksisterende skum eller skum og fiberfyld. Adskille skum fra fiberfyld. Hvis fiberfyld er ikke meget sammenfiltret og kan være re fluffed, kan det genbruges.

•Measure dimensioner af læder pude dækker. Du har brug for længde, bredde og højde, så du kan købe den rigtige størrelse stykke skum. Hvis der er ingen fiberfyld i dine puder, skal du et stykke af skum, der er 1 tomme større end dine målinger. På den måde læderet vil passe stramt. Hvis du har fiberfyld, skal du bruge et stykke af skum, der er mindst 1 tommer mindre end din dimensioner, så du har plads til fiberfyld.

Forpakket så mange stykker af skum, som du har sædehynder. Ofte, kan det sted, hvor du køber skum skåret det til størrelse for dig. De sælger også normalt nye fiberfyld, hvis du har brug for, så godt.

•Sæt den nye skum i gamle dækker. Det kan være en stram pasform og det hjælper til at sætte på forsiden, som hvis du var at sætte på stram sokker eller strømper.

•Fyld i omkring skum med fiberfyld hvis det bliver brugt. Sørg for at jævnt distribuere fiberfyld. Hvis det er for svært at nå den fjerneste ende af puden, bruge håndtaget af en træske til at skubbe det på plads. Zip op puden og erstatte på sofaen. Gentag med andre puder, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Hvis dine puder er syet lukket og har ingen lynlås, bruge skarp saks og et søm ripper til at åbne en søm. Re stuff en pude som beskrevet, så sy lukket med en nål for læder og voksbehandlet tråd.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com