Hvordan at tilføje solpaneler til dit hjem

September 30

Hvordan at tilføje solpaneler til dit hjem

Tilføje solpaneler til dit hjem er en god måde at skære omkostninger (efter de indledende installation omkostninger) og gå grøn. I ørkenen er det en fremragende måde at indsamle elektricitet. I kraftige snefald områder, du skal være forsigtig, når du placerer paneler eller de vil blive dækket af sne og ude af drift. Nogle, der bor i sådanne områder sat paneler på siden af huset for at undgå klatring på taget til at rydde sne. Uanset hvor du placerer paneler, skal du planlægge magt kapacitet før installationen.

Instruktioner

Installation af solpaneler

•Average din månedlige magt regninger over et år til at bestemme strømkrav. Tilføj mindst 30 procent til din peak månedlige krav at planlægge for kapacitet, fordi det er meget bedre at have overskydende kapacitet end ikke nok. Vurdere større strømkrav, hvis du planlægger at få børn. Beregn hvor mange paneler du vil har brug for og afstand krav til panelerne. Købe et kit, der indeholder paneler, ledninger, power udstyr, inventar og monteringsvejledning.

•Hvis du lægger panelerne på taget, installere de bolting enheder i de træ bjælker, som understøtter taget. Justere de bolting enheder korrekt, så panelet spor kan fastgøres. Test hver bolting enhed for at sikre, at det er knyttet fast.

•Sæt panelet spor til bolting enheder, der er boltet til tagbjælker. Bolt hvert spor til toppen af bolting enheden.

•Sæt den elektriske boks på bagsiden af hvert panel, hvis nødvendigt (nogle paneler er forbundne, forud). Tilslut en strømledning til hver boks.

•Sæt paneler så de får optimale sollys. Bruge en forlængelse bandage, hvis nødvendigt. Vedhæfte panelerne direkte at sporene eller udvidelse tandbøjle. Køre plast beskyttende kanal til ledningerne hvis nødvendigt, afhængigt af hvor du sætte wiren ind i huset. Tilslut ledningen til frekvensomformere i huset efter installation af dem.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig mens du arbejder på et tag. Vær opmærksom på dine omgivelser på alle tidspunkter.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com