Hvordan at tilføje stil til en Ranch stil hjem

March 18

Single-historien, grundlæggende rektangulære design af en ranch stil hjem gør denne type af hus, funktionelle og billige at bygge. Desværre, ranch huse undertiden mangler typografien findes i andre former for arkitektur. Der er flere ting du kan gøre, men du kan tilføje pizzazz og bremse appel til dit hjem ranch. Nogle forbedringer kan opnås ved den gennemsnitlige boligejer, men mest involverer strukturelle ændringer til huset og få brug for en dygtig entreprenør.

Instruktioner

•Tilføj opskalere belysning omkring indgangene til din ranch stil hjem. Wall-monteret lamper er et populært valg, men også overveje hængende lanterner, lysekrone-stil lys og post monteret lanterner. Landskab belysning langs en sti, der fører til din hoveddør tilføjer en grad af sikkerhed, men også hjælper med at "trække" gæster og skabe en indbydende atmosfære.

•Opret en "wow" faktor med en indrejse system, der omfatter en hoveddør med dekorative glas, dobbelt sidelights og agterspejlet vindue over toppen af enheden. En stor post enhed skaber en dramatisk omdrejningspunkt og bryder op den lange, relativt glatte side af en ranch stil hjem. Installere en kick plate i bunden af døren og match kick plate og nye dørhåndtag og lås til finish af den udvendige belysning.

•Build en gavl over din forstuen og ramme det med søjler. En trekantet gavl, der stikker ud fra flad front side af en ranch hus tilføjer interesse til simple tagfladen. Søjler støtter enderne af gavlene og tilføje arkitektonisk interesse.

•Tilføj flere kviste med windows til din ranch hjem. Lang, lige tagfladen en ranch hjem er perfekt for at tilføje kviste, som taget ikke allerede har en masse af vinkler og forskellige pladser. Sande kviste giver ekstra plads på loftet af en ranch hus, som de er skåret i taget. Blinde kviste er sat på taget for udseende men tilføjer ikke nogen plads inde i huset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com