Hvordan at tilføje støbning til kabinetter

June 8

Intet tilføjer mere interesse og detaljer til køkkenskab døre og skuffer end støbning. Et rektangel med støbning i midten af din døre giver din frysere en brugerdefineret fornemmelse og look for et minimum af arbejde og omkostninger. Hvis du kan betjene en gering sav, kan du tilføje støbning til dine skabslåger. Vælg gulvprofiler at match eller supplere din eksisterende kabinet finish. Ren døren overflader grundigt før begyndelsen for de bedste resultater.

Instruktioner

Anvende kabinet støbning

•Tag dør eller skuffe. Løsne skruerne og fjern døren fra sine hængsler. Bruge en tømrer pladsen til at markere et rektangel 1 til 3 inches inde i kanten af døren. Kontroller din rektangel er inde i træk eller håndtere på dit kabinet.

•Klippe fire stykker af støbning med gering så. Klip to stykker med ydersiden til udenfor, miters 45 graders længden af den lange side. Klip 2 stykker længden af din korte sider, også med 45 graders ydersiden til udenfor spidser. Gering vinkler fra midten af det af stykket.

Kontroller, at stykkerne holdes stramt mod gering så hegnet. Indstil saven til 45 grader og låse den. Start med de rigtige enderne af din stykker. Saven vil drej til venstre til at skære den højre spids. Skåret i gering lige på hjørnet til bedste materiale brug. Reset i den modsatte retning og skære de venstre spidser. Sørg for at kanten af vingen ved siden af den brik, du vil holde er på ydersiden af dit mærke.

•Lay stykker på rektangel og check for stramme hjørner. Justere eller re-cut nogen stykker, der ikke passer stramt. Køre en perle af byggeri selvklæbende langs bagsiden af en stribe af støbning og Anbring det forsigtigt på døren. Brug malerens tape til at holde brik på plads indtil de klæbende sæt. Tilføj de andre tre stykker, gør sikker hjørne leddene er stram.

•Gentag proces med hver dør og skuffe i bredden af skabene. Give masser af tid til lim til at indstille før du geninstallerer døre og skuffer. Rydde op eventuelle overskydende lim med en vatpind fugtet i mineralske spiritus.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com