Hvordan at tilføje stuk relieffer

April 19

Tilføje stuk relieffer til en væg giver struktur til at udvide samtidig begrænse størrelsen af revner i stuk væggen. Stuk relieffer, også kaldet en udvidelse leddene eller styre leddene, kan monteres lodret og vandret. Stuk relieffer skal installeres om hver 18 fod, giver væg plads til at flytte. Du kan installere stuk relieffer med nogle grundlæggende shop værktøjer, så du sparer tid og penge.

Instruktioner

•Measure langs væggen ca hver 18 fod med et målebånd, startende i højre hjørne af muren. Placere et lille mærke på væggen på hver 18-fods måling med et stykke hvidt kridt langs toppen og bunden af væggen.

•Klippe i metal Afstandslister lodret på først mark med et par af tin snips og vedhæfte en ekspansion fælles på mærket af Krydsegenskaber toppen af joint til toppen af væggen med en murværk søm og hammer. Hvis du vedhæfter Kompensatorer til træ indramning, bruge træ negle til at vedhæfte leddene.

•Sæt enderne af den metal Afstandslister over siderne af kompensatorer, og søm fuger på væggen på begge sider, om hver 12 til 18 inches ned på væggen.

•Gentag trin 2 og 3 for hver ekspansion fælles langs væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com