Hvordan at tilføje tekstur til træpaneler

August 7

Træpaneler er installeret i kældre, køkkener og endda stuer. Nogle boligejere kan overveje udseendet af paneler forældet--de lodrette linjer på den træpaneler kan være en skamplet for byen. Tilføje tekstur til paneler til en gammeldags faux finish look. Skab look af stuk eller gips vægge ved at dække paneler med en hånd-troweled tekstur.

Instruktioner

•Rengør de træpaneler. Vask overfladen med varmt, sæbevand vand. Brug en svamp eller krat pensel for at fjerne oprustning eller snavs. Tør overflade tør med et rent håndklæde.

•Forbered projektområdet. Fjerne alle stikkontakt covers og luft ventilationskanaler---Skru med en skruetrækker. Lægge beskyttende folie såsom dropcloths eller engangs maler plast på gulvet. Anvend maler tape til tilstødende overflader eller vægge hvor puds ikke bør anvendes.

•Sand træpaneler til at oprette mindre grus---dette vil øge fastholdelse mellem gips og paneler. Bruge et medium til ru-sandkorn sandpapir eller slibning blok. Sand i retning af træets årer. Tør alt støv oprettes, når slibning med et fugtigt håndklæde eller tack klud.

•Paint træpaneler med en limning primer. Roll på primer med en glat nap roller. Anvendelse på selv lodrette streger---rulle så langt til linjen loft og gulv som muligt. Brug en pensel til at male indersiden af den træpaneler riller og kanten af væggen. Lad tørre et døgn.

•Fyld i lodrette paneler riller, ved hjælp af en spackle sammensatte. Anvende sammensat med en spartel og lade hvert lag tørre inden du tilføjer det næste lag. Forstå flere lag skal anvendes i området groove, indtil det er endda med panelers overflade. Let sand et afsluttende lag med medium-sandkorn sandpapir og fjerne alt støv med et fugtigt håndklæde.

•Tilføj tekstur til træpaneler af troweling fælles sammensatte til væggen. Påfør en lille mængde af gips til murske. Placer den ene side af murske mod væggen og vinkel murske 45 grader. Glat på gips. Flytte gips i forskellige retninger for at skabe en tekstureret udseende med høje og lave gruber og dips. Fortsæt med at tilføje fælles sammensatte, indtil hele væggen er dækket. Lad tørre et døgn.

•Undersøg overfladen. Kig for at se, om nogen af de lodrette linjer af den træpaneler er synlige---vil der være en lille LED hvor rillen var. Tilføje et andet lag af gips, hvis nogle fordybninger er synlige. Lad tørre et døgn.

•Dæk den pudsede væg med latex maling. Male væggen med en ru-nap roller lavet for tekstureret overflader. Roll malingen jævnt uden at anvende presset til rullen. Brug en gammel pensel til dab maling ind i vanskelige at nå sprækker fundet i teksturen. Lad tørre et døgn.

Tips & advarsler

  • Praksis teknik på en stikprøve stykke paneler til at sikre den endelige, færdigt look er den samlede faux finish du gerne vil se på din træpaneler. Når først installeret, kan ikke gipsen fjernes.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com