Hvordan at tilføje toiletter til værelser

June 24

Hvordan at tilføje toiletter til værelser

Skabene er vigtige funktioner i anvendeligheden af en bolig eller plads. I nogle områder er opbevaring en kæmpe faktor når de sælger et hus eller lejlighed. Et værelse skal være stort nok til at understøtte et skab, og installere skabet skal give mening i hvordan funktionen hus og værelse. Et skab skal være dybt nok til at hænge tøj og støtte en standard størrelse døre. En bedre skab kan indeholde brugerdefinerede reoler, walk-in størrelse, en lys stativ aktiveres ved døren, cedar foring og andre funktioner.

Instruktioner

•Fastsætte dit skab ved måling af din plads og fastlægge den bedste placering for skab i værelset. Det bliver ofte støder op til posten dør. En kort mur er tilføjet til skab dybde, tilsluttet en længere væg til skab bredde, at skabe en L-figur. Normalt er døren placeret i midten af den længere væg. En god closet design gør den closet udseende som det altid har været i rummet. Skab minimumsdybde er fra 27 til 30 inches. Dette vil tillade tøj bøjler til at hænge ordentligt.

•Flyt en stud finder langs vægge i de områder, hvor du ønsker at vedhæfte din nye væg. Du skal binde de nye closet væggen studs ind i eksisterende væggen når det er muligt. Det er let at gøre, hvor studs er placeret. Flytte stud finder langs loftet for at finde strøer. Mark placeringen af din bjælker i loftet inde i skabet.

•Measure og position maler tape på gulvet for at vise størrelsen på skabet. (Gør dine vægge 4 inches tyk ved hjælp af to linjer af tape viser vægtykkelse.) Mærke off placeringen af døren. (Design din døråbning baseret på uslebne åbning for at installere døren i den størrelse, du har valgt.) Skære løber langs midten af godstykkelse. Ikke skære på tværs af en dør åbning som kan du bruge den eksisterende tæppe.

•Unhook tæppe fra tack strips langs eksisterende vægge og fold tæppet tilbage på indgangen til skabet døren. Skære polstring for at fjerne udfyldningen fra hvor de nye mure vil blive installeret.

•Measure, skæres med en tabel så og installere 2 x 4 tommer-boards langs gulvet. Disse plader kaldes plader. Søm i 2 x 4 tommer bestyrelsen direkte til undergulvet med 4 tommers side ned. Mulighed for din ru, åbne for din dør. Måle, klippe og installere din ekstra plader.

•Measure, skære og installere 2 x 4 tommer brædder på tværs af loftet, sømning i gulv bjælker af gulvet ovenstående, eller hvis der er ingen over gulvet, loftet bjælker. Disse er også plader. (Hvis en væg er parallel med dine strøer, du bliver nødt til at åbne loftet og tilføje blokerer for at give en sømning overflade. Hvis du åbner dit loft. Prøv at indeholde skade til skab side kun.)

•Sæt din lodret væg studs til hver eksisterende sidevæg først, når det er muligt. Måle og skære stud til at passe mellem de øverste og nederste plader. Placer stud mod den eksisterende væg og toenail stud til de øverste og nederste plader med to søm i hvert. Foranstaltning 16 inches fra center for dine stud og markere dine plader. Installere dit hjørne studs næste. Installere en stud 1 1/2 inches på ydersiden af din ru åbning på begge sider af døren. Space dine resterende studs 16 inches på center for resten af dine vægge. De fleste vægge vil have én stud med mindre end 16 inches af plads til et hjørne, åbning eller væg. Prøv at placere denne mindre plads tæt på din døråbning, hvis du ønsker at installere en lyskontakt nær døren på et senere tidspunkt.

•Measure og skær to stykker af 2 x 4 tommer bestyrelsen til at passe din ru åbning dør højde. Position ét bord mod 2 x 4 tommer stud du har allerede naglet i sted på side tættest på døren. Nail knopperne sammen. Gentag for begge sider. Klip et stykke på 2 x 4 tommer bestyrelse til at spænde over toppen af de to kortere plader som en overskrift. Nail header bestyrelsen på plads. Måle fra hovedet til toppladen og skære krøbling studs (korte længder af 2 x 4 tommer board) naglet på 16 inches på center over døren header. Nail disse på plads.

•Measure og skær gips til at passe over væggene. Bruge en gipsvæg lige kant og en hobbykniv. Skær langs kanten af den lige kant med kniven. Bøje bestyrelsen væk fra snittet og snap bestyrelsen. Skær langs krølle på bagsiden til at skære den tilbage papir med kniven. Skær din drywall for at starte og stoppe halvvejs på tværs af en stud, så du har en overflade til at skrue til med din drywall skruer og skruetrækker. Vedhæfte din drywall til studs med drywall skruer hver 12 til 18 inches på knopper og kanter.

•Applicer glasfiber mesh tape over din drywall sømme. Anvende fælles sammensatte på din inde hjørne leddene og Placer papir drywall hjørne bånd ind i fælles sammensatte. Integrere båndet med en bred drywall kniv og fælles sammensatte. Anvende fælles sammensatte over din skruehuller og mesh tape og fjerne overskydende ved at skrabe med en bred drywall kniv. Vedhæfte en gipsvæg hjørne til nogen udenfor hjørne. Skære og skrue gips udenfor hjørne til gips og studs. Anvende fælles sammensatte og glat det fra hjørnet. Tillad den sammensatte en time til at tørre. Sand med en afslibning blok. Anvende en anden frakke af fælles sammensatte med en bredere kniv og fjer kanter fra sømmene. Tillad den sammensatte til tør og sandet for en glat finish.

•Anbring en pre hang dør i dit skab døråbningen. En pre hang døren er allerede hængslet og knyttet til jambs. Døren skal åbne ind i stuen. Placere et niveau på jamb hvor hængslerne er monteret. Indsæt træ shims mellem jamb og 2 x 4 tommer bestyrelser over hver enkelt hængsel og i midten af jamb. Brug koniske kilerne for at gøre jamb niveau og straight. Skrue dæk skruer gennem jamb og shims, i 2 x 4 tommer studs. Niveau, shim og skrue i toppen og dør knop side jamb så at døren er niveau og der endda afstand af 1/8-inch mellem døren og jambs på alle sider. Døren åbnes og lukkes nemt. Afbryde shims selv med 2 x 4 tommer studs.

•Sæt døren trim molding omkring begge sider af døren. Måles fra gulvet til midten af den øverste jamb træ. Cut dør støbning med en 45-graders vinkel med den spidse kant til toppen og brug af en miter så. Måle og skære for modsætninger side af døren på samme måde. Måle fra midten af venstre side jamb til midten af den højre side jamb. Skære dør støbning med denne måling som bund, inden måling. Skær hver ende med en 45-graders vinkel med ét punkt til øverst til venstre og andet punktet til toppen højre. Passe de tre lister omkring døren og søm lister med finish negle, således at møbellister er lige og niveau. Gentag for anden siden af døren.

•Measure fra væggen til kanten af døren støbning. Skære baseboard trim med en 90-graders vinkel på siden nærmest døren trim og med en 45-graders vinkel i hjørnet støder op til væggen. Nail din trim med en finish sømpistol. Gentag og trim omkring den ydre og indre væg din nedskæringer til at passe dit skab figur. Fyld din søm huller med træ fyld ved hjælp af en spartel.

•Klippe tack strips til at passe ved siden af din baseboard trim Gulvlister. Nail tack strips til gulvet. Læg ikke tack stribe på tværs af en døråbning. Stræk din løber mod væggene og tryk på gulvtæppet i tack strip. Cut off eventuelle overskydende tæppe er jo af gulvtæppet trykket på plads.

•Sæt et dørhåndtag ved at skubbe den dekorative plade og afsnittet center dørhåndtag gennem de forborede knop hul på døren. Indsæt den modsatte side plade og knop gennem anden siden af hullet og skru to sektioner sammen (baseret på producentens instruktioner til din knop valg). Skru pladerne sammen. Skru strejke plade i den præ-cut hul i jamb med en skruetrækker.

Tips & advarsler

  • Skabene kan have mere end én dør eller ingen. Skabene kan være meget større, og de kan variere i form. Du kan vælge at tilføje forretninger til væggene og en lys stativ til skabet. Du kan installere en skab organisator og mange andre funktioner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com