Hvordan at tilføje Trim til en eksisterende Casing & Baseboard

January 8

Hvordan at tilføje Trim til en eksisterende Casing & Baseboard

Træ arbejde trim tjener to hovedformål. Først, det dækker grimme huller mellem overflader og materialer, nemlig mellem vægge, lofter og gulve. Trim giver plads for justering hvor disse flader mødes. For det andet trim tjener til at ramme store rum og tilføjer prikken over i'et til indretning. En ændring i trim kan omdanne hele arkitektoniske stil med en stor eller lille plads. Kabinettet er en type af flade interiør trim omkring døre og vinduer. Baseboard løber langs den nederste kant af muren. Dekorative bugter (korte, buede, konkave lister) og base sko (korte, krumme, konvekse lister) kan føjes til sokler. Cove eller kortere krone lister (som er mindre end højden af kabinettet), kan bruge til at oprette capitols- eller dekorative toppe - på døre og vinduesrammer.

Instruktioner

Beklædning

•Measure den øverste kant af kabinettet fra udvendige hjørne til ydersiden hjørne. Vælg en molding, der supplerer stilen af den eksisterende beklædning. Klip et stykke til at passe denne måling. Cove eller crown molding der er kortere end bredden af den eksisterende beklædning virker bedst, at holde fra overvældende den eksisterende støbning. Skåret støbning med en 45 graders miter i hver ende, så spids nedskæringer korte ender justeres med de udvendige hjørner af huset.

•Align den brik, der er skåret centreret på dørkarmen, så korte enderne af spidser på bagsiden af stykket er selv med i hjørnerne af den installerede beklædning. Sæt den nederste kant af støbning niveau mindst ½ tomme fra den øverste kant af kabinettet. Brug en pin sømpistol til at vedhæfte det, måling en 1 ½ tomme negle hver 6 inches.

•Klippe en 45 graders gering i begge ender af et stykke af samme støbning. Måle tykkelsen af kabinettet fra væggen, for at dens ansigt, langs kanten. Marker et punkt lige i tykkelse til kabinettet tilbage fra den korte ende af gering. Skåret stykke på det tidspunkt for at oprette en flad ende; Dette vil hvile mod ansigtet af væggen. Gør dette for at oprette en højre og en venstre endestykke, kendt som en tilbagevenden.

•Applicer trælim til de lille mitered stykker; passe dem i enderne af den støbning du naglet til toppen af kabinettet. Tape brikker på plads med malertape til at holde dem på plads, indtil limen tørrer.

Baseboard

•Measure længden af baseboard langs nederste kant fra hjørne til hjørne. Vælg en vig eller basere sko molding, der supplerer stilen af baseboard støbning. Typisk base sko støbning er 1/2-til-3/4 tommer tyk og 3/4-til-2 tommer høj. Marker længden af baseboard langs bunden af cove eller base sko.

•Klippe bugt eller sko støbning i passende længde, der svarer til baseboard. Skære 45 graders spidser passer til hjørnerne. Skær dine spidser i ansigtet af støbning, indvendige hjørner og ind i bagsiden af molding, hvilket gør udvendige hjørner. Altid måle og markere den nederste kant. Markere forsiden af indvendige hjørner, og bagsiden af udvendige hjørner til længden af baseboard, matcher din gering således at den korte ende falder på mærket.

•Med base sko eller grottens bund trykket ned til gulvet, søm det i. Brug et søm hver 6 til 8 inches. Juster hjørne nedskæringer stramt for stramme leddene. Nail stykke tæt på hjørnet på begge sider til at opretholde den stramme joint, før du sætter resten af støbning til ansigt af baseboard.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com