Hvordan at tilføje Trim til kabinetter

February 6

Hvordan at tilføje Trim til kabinetter

Custom trim er også kendt som sko støbning. Tilføje trim til kabinetter vil gøre ethvert rum ser bedre ud og tilføje værdi til hjemmet. Der findes flere forskellige typer af træ, du kan bruge til at tilføje trim til kabinetter. Disse omfatter kirsebær, fyr, eg, ahorn og mange andre. Tilføje trim til kabinetter kan være en enkel proces med de rette værktøjer og den rette viden.

Instruktioner

•RIP træ. Kopiering (ripping) betyder skære du bredde af træ. Af sikkerhedshensyn, når du bruger en tabel så, bruge en push stick i stedet for din hånd til at skubbe træ gennem bladet af saven. Bruge en rystepudser til sand stykker du rippet. Slibning giver en pæn og ren overflade for pletten ved at fjerne manglerne i træ.

•Stain sider af det træ, der vil vise ved hjælp af en svamp børste. Kontroller, at du går med korn af træ. Lad den bejdset træ sidde i et par minutter og derefter tørre af overskydende pletten med en ren og tør klud. Hvis farven ikke er så mørkt, som du ønsker det, kan du tilføje en anden jakke af pletten. Sørg for at lade det for et par minutter bagefter og aftørre overskydende pletten.

•Measure træ for længden af trim Når pletten er tør. Markere målingerne med en blyant. Hugge brænde for at gøre det til trim på en 45-graders vinkel. Du vil bruge en gering sav til at være for at skære træ til trim. Gøre hjørnet trim, dreje brik og skære det igen.

•Tør passer stykker af trim for at sikre de passer og se godt ud. Bruge finish sømpistol til at fastgøre dem til kabinetterne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com