Hvordan at tilføje Trim til puder

May 12

Hvordan at tilføje Trim til puder

Et godt valgte kaste pude kan straks omdanne den kedeligste søger sofa eller lænestol til noget sofistikeret og iøjnefaldende. Ligeledes, en ensformige pude nemt kan gøre det samme stykke af møbler synes endnu mere almindeligt. Heldigvis, når det kommer til at smide puder, det tager ikke meget at omdanne dem. For eksempel, vil nogle velplaceret trim straks gøre din kaste pude synes mere elegant og eksotiske. Ved hjælp af trim betyder også du ikke behøver at købe nye puder.

Instruktioner

•Measure omkredsen af din pude. Nedskrive disse målinger og skære et stykke af trim, der er lang nok til at udvide hele vejen rundt omkredsen af puden, plus 1 tomme.

•Line din trim op med sømmene langs omkredsen af puden, pinning din trim hver 2 inches. For tasseled trims, rip sømmene på din pude open, én side ad gangen, og Indsæt den øverste kant af fringe mellem siderne af stof, for en mere færdigt look, hvis du har lyst. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du fastgøre trim på plads.

•Kontrollér trim for at sikre, det er lige. Juster om nødvendigt. Sy trim direkte på puden med symaskine, at fjerne benene som du går. Hvis din pude er alt for tungt at sy på symaskine, hånd-sting trim på. Foretage små, stramme, næsten usynlige sting i en tråd, der matcher trim perfekt. Tag dig tid.

Tips & advarsler

  • Du kan tilføje ekstra dekorative elementer, når du er færdig installere din trim. For eksempel, tilføje elementer som knapper, sløjfer eller perler til kanter eller fronter af puden, sy dem alle på i hånden.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com