Hvordan at tilføje Trim til vinduet & døren tarme

January 16

Formålet med dør og vindue trim er at skjule kløften mellem døren og kabinettet for vindue og en rude indramme og studs i væggen. Der er virkelig ingen forskelle i installationsmetode mellem de to typer af støbning. Du kan endda bruge de samme trim profil til at trimme dine vinduer og døre. Trim kan blive naglet på plads med en hammer, men det er meget lettere og typisk pænere at bruge en pneumatisk sømpistol til at installere trim.

Instruktioner

•Measure fra gulvet til en dør beklædning eller fra karmen til et vindue beklædning til begge øverste hjørner af rammen dør eller et vindue med et målebånd. Måle bredden af den øverste kant af døren eller vinduet beklædning samt.

•Klippe tre stykker af trim molding til maalinger i trin 1. Brug en geringssav for at gøre 45-graders skærer i hjørnerne, ved hjælp af dine målinger på indersiden, eller korte ende af hver 45-graders snit.

•Brug et blok plan at barbere tilbage siderne af spidsvinklet nedskæringer lidt så de forreste sider af støbning passer sammen stramt.

•Hold en af side stykkerne af støbning op til vinduet eller døren rammen, tillade 3/16-inch i vinduet eller døren beklædning til at vise og nail trim på plads med en pneumatisk brad eller afslutte sømpistol.

•Applicer trælim stykke af toppen mitered kant trim og sætte det i dets sted over døren eller vinduet. Passer den mitered hjørne sammen og søm siden limet på plads.

•Applicer trælim til den mitered skåret på det sidste stykke af trim og placere trim hvor det hører hjemme på anden siden af døren eller vinduet. Passer mitered kanterne sammen og søm siden af den øverste stykke af trim på plads, efterfulgt af side trim stykke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com