Hvordan at tilføje vægge & et tag til et våbenhus

February 25

Hvordan at tilføje vægge & et tag til et våbenhus

En veranda er ligesom det udendørs rum i et hus. Tilføje et tag og vægge til en veranda kan gøre det, mere indbydende, især i tider med uønskede vejr. Afhængig af design, kan vægge og et tag tilføjes nemt, selv af en novice tømrer. En professionel Tømrer kan skabe et mere kompliceret design med omfattende carving eller maleri. Vælge et design, der passer til dit niveau af evner.

Instruktioner

•Få dimensioner af området med båndet måle, og skabe et design, der er inden for din evne og passer til huset. Sørg for at medtage dimensionerne af vinduerne i dit design, da det er meget svært at ændre størrelsen på kit vinduer. Designet vil meget afhænge af placeringen af den eksisterende våbenhus og udseendet af huset.

•Klippe træ stykker til størrelse ved hjælp af tabellen så. Oprette lodrette stolper og en trekantet ramme, der vil sidde i enden længst væk fra verandaen. Nail disse stykker sammen. Styrke området omkring vinduerne, og søm stykker langs hvor taget vil gå. Nail krydsfiner til toppen til at oprette det grundlæggende tag. Vær sikker på at skråner det så regn vil køre. Nail krydsfiner til stolper til at skabe de grundlæggende vægge.

•Installer vinduet kits om nødvendigt, afhængigt af din smag og behov for naturligt lys. For eksempel, hvis skuret ligger i et skyggefuldt område, overveje at tilføje et andet vindue eller to at lade mere lys.

Ting isolering inden for murene. Udfør de indvendige vægge med gips. Afslutte taget af veranda med materialer, der passer til resten af huset. Vedhæfte sidespor på ydersiden, der svarer så godt. Puds på indvendige vægge og male til din smag.

Tips & advarsler

  • En enklere design er en, der er simpelthen stolper og et tag, som afbilledet øverst. Overveje denne mulighed for en stol tilholdssted.
  • Konstruktion vægge af dette niveau af indviklet kan være udfordrende. Hvis ikke du er sikker med din snedkeri færdigheder, kan du overveje at hyre en professionel.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com