Hvordan at tilføje Yardage for tæppe mønstre

January 21

Mønstret tæppe anlæg er en vanskelig og kompleks prøvelser, men beregning af samlet firkantede yards behøver ikke at være. Mønstret tæppe installation kræver alle stykker størrelse og tilpasset til at omfatte mønster af gulvtæppet. Tæppe fagfolk vurdere almindeligt denne værdi ved at tilføje en 10 procent stigning på det samlede areal af rummet. At have denne handy værdi simplificerer processen, når de køber mønstret tæppe.

Instruktioner

•Vælg en stil tæppe. Bestemme den samlede bredde af en længde på gulvtæppet, typisk mellem 12 og 15 fod. Bestemme bredde og længde af tæppe mønster. Disse målinger vil være nyttige, når du tilføjer ekstra tæppe for mønstertilpasning.

•Draw en ru layoutdiagrammet af rummet på et stykke papir. Måle vægge og markerer placeringen af døre, trafik og toiletter. Give dette layout til et tæppe selskab eller entreprenøren at indhente et tilbud.

•Tilføj op samlede længde og samlede bredde af rummet. Vælg en orientering til gulvtæppet og mønster. Alle stykker af tæppe skal påsættes i denne retning. Afhængigt af retningen, hvis værelse længde eller bredde er større end skærmbredden tæppe har i stuen en søm mellem to eller flere længder tæppe.

•Subtract den af tæppe fra den samlede længde eller bredde af rummet baseret på den løber orientering. Hvis denne værdi er større end tæppe bredde, skal en anden fuld afsnit tæppe. Fortsætte med at trække bredden på gulvtæppet, indtil værdien resterende er mindre end tæppe bredde. Denne endelige værdi er delvis tæppe bredde, som vil være nødvendige for at fuldføre løber.

•Convert alle fod målinger til værfter ved at dividere med tre.

•Multiply Bredde tæppe af længde tæppet skal dække. Dette er den firkantede yardage af en enkelt fuld afsnit tæppe. Formere denne værdi af antallet af fulde tæppe sektioner kræves.

•Calculate delvis tæppe bredden af den samlede længde til at bestemme den firkantede yardage i afsnittet yderligere.

•Tilføj delvis tæppe firkantede yardage til fuld tæppe firkantede yardage. Formere denne værdi af 1.1 til at beregne yderligere 10 procent for mønstertilpasning og til at bestemme et groft skøn for den samlede firkantede yardage tæppe kræves. Tilføje 10 procent eller en yderligere seks inches længde og bredde er standard praksis for tæppe Installationstjenester i at levere et tilbud til mønstrede tæpper.

Tips & advarsler

  • Det er altid bedre at beregne over det nødvendige beløb i stedet for under. Kører ud af tæppe i løbet af et projekt kan forsinke installationen og koste flere penge end købe ekstra tæppe i første omgang. Undgå sømme, der er vinkelret på døre og forsøge at pege sømme mod lyskilder. Dette vil mindske søm synlighed.
  • Måling fra Centre af døre i stedet for væggen kanter vil give ekstra tæppe til tæpperne døråbning interiør.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com