Hvordan at tilslutte Baseboard til træ Trim

July 22

Installation af sokler er en god måde at skabe et færdigt look i dit hjem. Sokler dække den næsten uundgåelige hul mellem fliser, træ eller laminat gulve og dine vægge. Mens installere sokler kan være en temmelig ligetil opgave for mange boligejere, handy, kan nogle spekulerer på, hvordan at deltage baseboard støbning på træ trim, der omgiver en dør. Denne opgave er let, når du ved hvordan du kommer i gang.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem kanten af væggen og træ trim af døren jamb. Brug et målebånd til at få en god måling. Hvis målingen er slået fra, vil du enten nødt til at skære bord igen for at trimme væk ekstra længde eller beskæftige sig med grimme huller. Nedskrive måling på et stykke papir.

•Measure baseboard og overføre målinger fra væggen til toppen af baseboard med en blyant. Angive, hvilken side af baseboard vil butt direkte mod træ trim af døren.

•Sæt baseboard fladt på bordet af gering så. Linje op baseboard, så det er klar til at blive skåret. På den side, der vil være direkte mod døren træ trim, skære baseboard på en 90-graders vinkel. En simpel flad klippe vil være alle, der er nødvendige for denne side af baseboard fordi baseboard vil ende direkte på wood trim. Gøre cut til anden siden af baseboard ved hjælp af indstillingen geringssav på en 45-graders vinkel og skære det i den rigtige retning for hjørnet du arbejder på.

•Indstil cut baseboard kantlisten på plads ved siden af væggen. Kontrollere baseboard for at se om det passer i området. Foretage justeringer, hvis baseboard er alt for korte eller lange.

•Nail baseboard på plads med en sømpistol. Du kan også bruge en hammer og søm er færdig og derefter angive negle under overfladen af baseboard med et søm sæt.

•Fyld søm huller i baseboard med træ putty. Tillad kit til tørre og derefter maling eller pletten baseboard til at matche den træ trim døren syltetøj. Når først færdig, bør baseboard ligne det forbinder problemfrit med træ trim.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com