Hvordan at tilslutte en overførsel skifte til din Meter

December 30

Hvordan at tilslutte en overførsel skifte til din Meter

En overførsel skifte mellem dine elektriske meter og dit hjem giver dig mulighed at bruge en generator eller alternativ energikilde til at levere strøm til dit hus i tilfælde af en strømafbrydelse. Overførsel switches er enten automatisk, hvilket betyder, at du ikke behøver at tænde når strømafbrydelse, eller manuel. Manuelle parametre skal være slået fra vekselstrøm strøm til generatoren når at elektriciteten er out. Både automatisk og manuel switches er installeret på samme måde og kræver elektriske viden at installere korrekt og sikkert. Hvis du ikke føler som om du har den rette viden, er det altid bedre at konsultere en professionel.

Instruktioner

•Kontroller gør det selv-installation er lovligt i dit område. Nogle steder kræver installation eller en inspektion af en elektriker før elektriciteten kan blive genoprettet.

Kortindgangsdør elektriske selskab for at afbryde din tjeneste for et par timer, og har teknikeren fjerne måleren fra dit hjem.

•Locate det kabel, der leverer strøm fra måleren base til dit hus. Frakoble det fra din meter base.

•Find det kommercielle input ledning på overførsel skifte. Hvis dette ikke er markeret, bør din switch komme med et diagram over ledningsanlæg. Tilslut denne kanal til meter base output.

•Tilslut output på generator til overførsel skifte tilbehør input conduit.

•Reconnect det kabel, der leverer dit hus med magt, denne gang tilslutning til output på overførsel skifte.

Kortindgangsdør en autoriseret elektriker til at udføre de opgaver, der er nødvendige for at opfylde lokale koder, og anmode om magt leverandør Tilslut din vekselstrøm magt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com