Hvordan at tilslutte et nyt tag til en gamle tag

January 18

Tilslutning af nye og gamle tage er en udfordrende opgave, der kræver en masse arbejdskraft, hjælpere, tid og penge. Det kræver også konstruktion ekspertise. Hvis du ikke er erfaren i hjem bygning, hyre en professionel. Det er en god ide at have dine planer udstedt eller godkendt af en arkitekt, da forbindelsen vil medføre strukturelle elementer i huset. Det nye tag kan være enten gavl eller hofte; forbindelse teknikker er dybest set det samme.

Instruktioner

•Tag helvedesild og andre tagmaterialer, hvor det nye tag vil deltage, ned til dæk bestyrelsen af det gamle tag. Derefter indstille en ny truss på plads mod det gamle tag og bruge den til at snap kridt linjer til mark placeringen på det gamle tag for diagonal 2-tommer-af-6-tommer valley bestyrelser, som vil holde jack spær at binde tagene sammen. Negle, truss at væggen caps og loft strøer på den nye tilbygning. Brug en plan for at blive sikker truss er plumb. Nail valley boards til det gamle tag, forlader plads på toppen af en højderyg bord.

•Indstil yderligere spær i sted 24 inches fra hinanden. Løfte dem på taget op og ned. Har en person på hver side med hakket 2 x 4 tommer bestyrelser til at holde til Broramme og en anden person i centrum, så gå til Broramme ned til sit spot. Arbejdstagere på taget kan så løfte den og søm det på plads. Fortsæt indtil alle spær er indstillet. Den endelige bandagist kan have mindre end 24 inches adskillelse i overensstemmelse med 4-mund-ved-8-fods beklædningen paneler. Når alle spær er på plads, nail en højderyg bord fra slutningen truss til det gamle tag i slots på toppen af spær. Kontroller alle spær er plumb og sikkert.

•Kontrollér jack spær til at binde ridge bestyrelsen til dalen bestyrelser. Disse skal skæres på vinkler og varierende længder ned ad skråningen af det gamle tag; konsultere spær bord online eller på en bygning levering butik for at få disse vinkler. De bør være 24 inches fra hinanden. Når alle spær og spær er indstillet, dække det nye tag med OSB pyntede. Nail metal flashing i dalene hvor tagene mødes, og metal drop kant langs tagskægget. Lægge tagdækning papir over pyntede, overlappende sømme, så negle i helvedesild; bøje helvedesild på dale til at dække dem og hænger sammen med gamle tag helvedesild.

•Tie et nyt tag til en eksisterende gavl forskelligt. Hvis din tilføjelse skod op til slutningen af huset, enten i samme tag flyet eller lavere, f.eks. en historie ud på en to-etagers hus ende, start din indramning af sømning en ny truss enten til det sidste spær i de gamle tag eller på væggen af huset. Fjerne sidespor for at åbne indramning, hvis sømning til væggen. Nail truss til strøer eller studs. Derefter installere andre spær og afslutte taget den samme som med et vinkelret på nyt tag.

•Finish nye gavlen med hus sidespor og trim. Et hofte tag på en ny tilføjelse vil binde til det gamle tag det samme, men slutningen indramning bliver anderledes. Consult indramning tabeller eller en bygning levering butik for bestemte materialer og skære vinkler.

Tips & advarsler

  • Løft spær kræver mindst fire og helst seks til otte personer.
  • Vær forsigtig, arbejder på et tag.
  • Arbejdstagere på jorden skal bære hårde hatte.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com