Hvordan at tilslutte op kanalen arbejde til en HVAC enhed

November 7

Hvordan at tilslutte op kanalen arbejde til en HVAC enhed

Kanalsystem luft lækage formindsker effektiviteten af en varme-, ventilations- og klimaanlæg. Korrekt tilsluttet en HVAC enhed levering kanalen sikrer lidt eller ingen luft lækage på det punkt, hvor systemet er det højeste beløb for pres. Dette vil sænke omkostningerne med opvarmning og afkøling dit hjem og sikre enhed cykler som designet. Faldende omkostninger af HVAC enhed reservedele, kombineret med en lavere elregning, vil udgør omkostningerne ved korrekt tilsluttet enheden HVAC kanalsystem.

Instruktioner

•Aftør bagsiden af en levering kanalen ring monteringsflange med en ren klud. Sikre ingen støv eller snavs på flange. Tryk på skum pakning tape på bagsiden af den rensede flange, skære pakning efter behov med en hobbykniv.

•Align monteringsflange levering kanalen ring med levering åbningen af HVAC enhed. Køre en 5/16-inch selvskærende skrue gennem hver af de præfabrikerede huller i monteringsflange med en skrue pistol udstyret med en 5/16-inch hex hoved adapter. Ikke fratage de selvskærende skruer ved at anvende overtryk på skrue pistol.

•Skub slutningen af kanalsystem over installerede levering kanalen ring.

•Køre den to 5/16-inch selvskærende skruer gennem hver side af kanalsystem og i siderne af installerede levering kanalen ring.

•Sno metal folie tape rundt sømmen hvor slutningen af kanalsystem møder siden af HVAC enhed. Klippe båndet til længde med en hobbykniv. Træk en plastik sugefod over metal folie tape til at fjerne luftbobler fra lukkede forbindelsen og fjerne luft lækager.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com