Hvordan at tilslutte op propan varmeapparater til kampvogne

November 10

Korrekt tilslutning af en propan tank er nødvendig for at undgå gas lækage og fugt lækage i brændstof linjer. Selvom de fleste tilslutning fittings har sikkerhedsudstyr bygget, beskytter disse sikkerhedsanordninger ikke altid mod forkert tilslutning. Du skal have et praktisk kendskab til hvordan man betjener brændstof levering ventiler på din tanke og dit udstyr, ud over at vide, hvordan man kan identificere stiktyper på dit udstyr.

Instruktioner

•IDENTIFY om din tank har den ældre stylet POL eller nyere ACME ventilen. POL ventilen har en kvindelig beholder med tråde inde i det, som du skrue den mandlige ende af brændsel foedeledningen stik i en mod uret rotation til at stramme. ACME ventilen har en mandlig ende med tråde på ydersiden af montering som du skrue hunkønsenden af brændsel foedeledningen stik i en uret for stramning.

•Double-check din tank brændselsforsyning knop, at dreje ventilen i retningen "OFF" ifølge din tank instruktioner, at forhindre gas undslippe, mens du er tilsluttet dit apparat tanken. Propan tank standarder kræver retningspilene trykkes på brændstof levering regulator Ventilen bruges til at vende gasstrømmen til og fra.

•Tag enhver protector hætter på ny propan tank montering og tilsluttes dit apparat, ifølge stilen af din tank stik at tanken du identificerede under trin 1.

•Brug skruenøgle til at stramme stikket i-- eller på--propan tank fast, ved hjælp af forsigtighed for at forhindre overtightening, som kan fratage trådene. Hvis det stik krave er plast, ikke bruge en skruenøgle. Hånd spænd kun.

•Drej på kampvognens ventil af roterende knop i retningen "ON", der er angivet på din tank brændstof levering knop. Åbn brændstoftilførslen fuldstændigt. Dermed sikre dig maksimal brændstoftilførslen kommer fra din tank og ind i din vandvarmer.

Tips & advarsler

  • Brug altid et føderalt inspicerede propan tank med aktuelle inspektion klistermærker til at garantere en sikker drift af enhederne propan. Altid henvise til den håndbog, der fulgte med din kampvogn og dit apparat og følg alle retningslinjer og advarsler fundet deri. Propan er en farveløs, lugtfri gas og kemikalier er føjet til at give det en bestemt lugt. Hvis du lugter nogen røg kommer fra tilkoblinger propan slukke straks for brændstof levering ventil på tanken og udskifte hurtigt den utætte komponent for at forhindre brand eller eksplosion.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com