Hvordan at tilslutte op vandforsyning til et køleskab Ice Maker

December 27

Hvordan at tilslutte op vandforsyning til et køleskab Ice Maker

Mange køleskabe har en indbygget automatisk ice maker, såvel som en i-dørs is og vand dispenser. Automatisk ismaskine og i-dørs vand og is dispenser er forbundet til en vandforsyning ventil, placeret bag køleskabet. Et kobberrør der bruges til at transportere vand fra vandforsyningen ventil den i køleskabet. Forud for at dreje på vandforsyningen, er det vigtigt at sikre, at alle rør sikkert er tilsluttet, uden nogen utætheder.

Instruktioner

•Tag magt i køleskabet ved at slukke breaker.

•Træk køleskabet ud fra væggen, så at bageste er tilgængelige.

•Tilslut kobberrør i køleskabet. Tråd kobling på gevindende af kobber vandlinjen. Skru møtrikken på slutningen af linjen kobber vand på ydersiden tråde af kobling til sikring af dets tilslutning. Indsæt i slutningen af linjen plastik vand fra køleskabet i koblingen, så vidt det vil gå, så Skru møtrikken på den plastik vand linje på kobling til sikring af dets tilslutning. Efter møtrikkerne strammes med hånden, bruge en skruenøgle til at stramme hvert forbindelse to ekstra sving.

•Sæt pære på slutningen af linjen kobber vand ind i vandforsyningen ventilen så vidt det vil gå, så en sikker forbindelse ved hjælp af møtrikken på slutningen af kobber vandlinjen. Igen, spænd møtrikken i hånden, så drej møtrikken to gange ved hjælp af en skruenøgle.

•Drej vandforsyning ventilen med uret for at tænde for vandet flyde. Inspicere forbindelser for utætheder.

•Skub køleskabet tilbage i stilling, hvis der ingen lækager, derefter gendanne strøm til køleskabet.

Tips & advarsler

  • Et lille antal køleskabe sammenknytte benytter kompression fittings, snarere end en kobling. Sådan tilsluttes vand linje til køleskabet, fjerne ventilen indløbet plug, så Sæt enden af kobber rør ind i ventilen indløbet, som det vil gå. Skru møtrikken på slutningen af kobber vandlinjen til gevindskæring på ydersiden af ventilen indløbet på køleskabet til sikring af dets tilslutning. Spænd møtrikken ved hånden, så drej møtrikken to gange ved hjælp af en skruenøgle.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com