Hvordan at tilslutte & skåret PVC-rør ringe som plast asfaltudlæggere

November 29

Hvordan at tilslutte & skåret PVC-rør ringe som plast asfaltudlæggere

Asfaltudlæggere er landskabselementer lagt ud på plane overflader til at tilføje tekstur og kunstneriske flair. De fleste fliser er lavet af firkantede sten eller støbt beton, men plast PVC ringene kan bruges som en open-ansigt alternativ. De tilbyder den samme skridsikkerhed for en brøkdel af prisen. Brolægger ringe kan skæres i hjemmet med håndværktøj og kan installeres uden professionel hjælp.

Instruktioner

•Measure PVC rør i to-tommer-dækkende segmenter, ved hjælp af en blyant til at fortælle hvor røret skal skæres. Skåret PVC-rør langs de blyant linjer ved hjælp af en nedstryger eller rørskærer PVC. Hvis du bruger en nedstryger, placere røret i en skruestik til at holde det på plads. Kassér eventuelle endestykker, der er mindre end to inches lang.

•Glatte cut overflader af PVC rør ved hjælp af sandpapir.

•Glatte ydersiden af ringe med sandpapir for at fjerne pletter og derefter male PVC ringe som ønsket. Ved hjælp af en lys-farvet, kan vandbaseret akrylmaling også hjælpe forsvare PVC-rør mod løbende solen. Sørg for at kontrollere, at enhver maling anvendes kemisk forenelig med PVC rør.

•Saml ringene sammen i det ønskede mønster. Cirkulær brolæggere, som kan placeres som trædesten når du er færdig, kan være dannet af omkring et enkelt ring med en cirkel med ringe. Asfaltudlæggere, der vil blive lagt i lige linjer til fortove eller terrasser kan samles i lille firkant eller linje grupperinger, der er nemmere at placere.

•Swab en lille mængde af PVC cement på de tilstødende sider af hver ring, når de har været samlet som ønsket. Holde dem sammen i ca 30 sekunder, indtil limen har sat. Giver mulighed for den hele forsamling tørre i 24 timer før du placerer udlægningsmaskiner i den påtænkte placering.

•Forbered brolægger overfladen af skitserer område med stakes og streng og grave væk omkring en tomme af snavs, der vil blive placeret nedenunder pavers. Niveau jorden, og hvis det ønskes, dække det med en dekorative materiale, der vil vise gennem asfaltudlæggere (f.eks. sand eller grus).

•Tryk på PVC rør ringe fast i jorden i det ønskede mønster, forlader ikke mere end tre-kvart tomme udsat.

Tips & advarsler

  • Et PVC rør cap kan placeres over ringe for en glat og ensartet overflade, der ikke vil tillade den underliggende jord skal ses. Disse hætter kan derefter være dekoreret med mosaikfliser eller andre materialer.
  • PVC ringene kan bruges til at oprette blomsterlignende trædesten ved omkring én gul-malet ring med ringe af en lysere farve, såsom rød. Lim de røde ringe i en cirkel omkring den gule ring og tillade lim til at tørre, før du placerer brolægger.
  • PVC cement faktisk svejser plasten sammen gennem en kemisk proces og er derfor umuligt at vende. Undgå fejl ved at samle asfaltudlæggere i de korrekte mønstre før anvendelse af cement.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com