Hvordan at tømme vandbeholderen på en Keurig-kaffemaskine

July 23

Tømme vandbeholderen på din Keurig bryggeri er en smule anderledes end almindelige kaffemaskiner. Keurig-kaffemaskine holder varmt vand i en tank inde bryggeren samt det vand, du føjer til vandtanken. Vandtanken er beholderen du udfylde når tilsætning af vand til maskinen. Tømme vandbeholderen på en Keurig-kaffemaskine til lagring af enheden omfatter også tømme varmt vand tank reservoir.

Instruktioner

•Drej off Keurig-kaffemaskine, og netledningen. Tillad enheden til afkøling i 30 minutter før tømning vandet. Dette giver vandet inde varmtvandsbeholder mulighed for at køle, hjælpe med at forhindre utilsigtet skoldning når tømning.

•Træk låg ned toppen af vandtanken. Løft vandtanken, lige op og til højre for kaffemaskinen. Hæld resterende vand i reservoiret i vasken.

•Drej den lille tommelfinger skruer på bagsiden af Keurig-kaffemaskine mod uret med fingrene, og trække off bageste adgangspanel. Hvis skruen er for stram til at tænde med dine fingre, bruge en flad skruetrækker til at dreje skruen. Når du fjerner adgangspanel, er et rør med et stik for enden synlige. Trække røret ud af indehaveren af plast klippet.

•Sæt en stor kande bag kaffemaskinen. Hold enden af røret over kande, og trække stikket ud af røret. Så vandet kan løbe ud i kanden. Hvis det er nødvendigt, manøvrere kaffemaskine til kanten af disken, og hold kande sammen med tælleren med toppen på Counter-plan.

•Skub stikket tilbage i enden af røret, når ikke mere vand afløb fra en varmtvandsbeholder. Tom kande vand i vasken, og skubbe røret ind i plast klippet holderen. Placere adgangspanelet tilbage til kaffemaskinen og fastgør med tommelfingeren skruen knop.

Tips & advarsler

  • Sted en kop i den normale brygning holdning til mini Keurig kaffemaskiner. Tryk og hold knappen "Brygge", indtil nogen mere vand er dræning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com