Hvordan at udrydde skvattet vinstokke

April 26

Hvordan at udrydde skvattet vinstokke

Vinstokke er smukke tilføjelser til en ejendom, og kan være meget nyttige til at dække op utiltrækkende vægge. Men nogle vinstokke kan få overenthusiastic og begynde at overtage alt. Det er forholdsvis let at trække vinstokke ned ud af et hegn eller en mur, men meget mere vanskeligt at udrydde deres rødder. The secret til at slippe af med skvattet vinstokke uden at ty til giftige herbicider er at bekæmpe dem konsekvent over flere sæsoner ved at fjerne de betingelser, der hjælper dem til at trives.

Instruktioner

•Træk vin, du forsøger at udrydde ud af hegn, vægge og træer og skære det i jordhøjde. Hvis en vin har viklet sig overalt i filialer af et træ, skæres vin nær jorden i stedet for at tilbringe dage forsøger at udrede det fra træet.

•Mark punkter på jorden hvor du skære vin, så du ved, hvor rødderne.

•Dæk området hvor vin er forankret med et tykt lag af døde blade og våd dem ned. Flere blade du kan bunke på, jo bedre denne metode vil arbejde. Et tykt lag af chloroformvædet-nede blade vil fungere som en anaerob barkflis, fratage vin af lys og ilt og i sidste ende dræbe rødderne. Det vil også dræbe hvad der ellers er under det, så omhyggeligt grave op og flytte alle værdsat planter fra området.

•Klippe tilbage skvattet vinstokke i din græsplæne tæt på jorden, så lad din græs vokse sig længere end normalt. Dette virker måske ikke mod mere vedvarende vinstokke, men længere græs vil skygge ud nogle vinstokke og dræbe dem ud.

•Plant hårdfør men lettere kontrolleret buske og grønne planter i nærheden af vinstokke, at du skære ned. Den mere konkurrence vin har, jo vanskeligere bliver det for det fortsat dominerer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com