Hvordan at udrydde stank Bugs

March 29

Hvordan at udrydde stank Bugs

Du kan identificere stank bugs af deres shield-formede krop og dårlig lugt, de udleder. Den skarp duft kommer fra en særlig sekretion de producerer når de føler sig truet. Denne naturlige forsvar mekanisme gør dem en reel gene. Beskære primært felt skadedyr, stank bugs dukker lejlighedsvis op i bolig yards eller haver så godt. Mest aktive fra forår gennem fall, stank bugs søge ly i godt oplyste, varmt steder når temperaturerne begynder at falde. Det betyder desværre, dit hus kunne blive deres nye hjem.

Instruktioner

•Seal huset grundigt. Tjekke alle døre og vinduer, og erstatte enhver rippede eller revet skærme. Inspicere alle mulige indgangssteder herunder gennemsøgning mellemrum, døre, vinduer, loftsrum ventilationskanaler, skorstene, værktøj rør og andre åbninger. Seal revner eller sprækker med silikone caulk for at forhindre stank bugs ind.

•Anvend en aerosol pesticid behandling, almindeligvis kendt som et "insekt bombe," at behandle indersiden af huset. Denne behandling vil være effektive til at udrydde enhver udsatte stank bugs. Glem ikke, loftet, kælder, garage eller eventuelle andre tilknyttede opbevaringsrum.

•Anvend en støvsuger til at fjerne stank bugs, død eller levende. Ikke knuse og smadre dem, der vil frigive flere af foul duften. Brug vakuum til at suge op stank bugs i alle de inficerede indvendige områder af huset. Tømme vakuum i en pose og forsegle det straks. Bortskaffe taske med husstandens papirkurven eller tage det direkte til en losseplads. Fjern posen fra hjemmet umiddelbart til at undgå enhver yderligere lugt.

•Applicer et insekticid til at behandle ydre af hjemmet. En af de mest almindelige frastødende behandlinger for stank bugs er cypermethrin. Bruge en pumpe sprøjte til at anvende insekticidet til syd- og vestvendt udvendige sider af hjemmet. Justere dysen så flydende kommer ud i en fin spray. Formålet med dysen direkte på den hus og nå så højt som muligt. Arbejde fra top til bund med en kontinuerlig fejende bevægelse helt dækker området. Helt dække alle døre og vinduesrammer.

•Beskyt dine planter. Afgrøder er den primære kilde til mad for stank bugs; Home haver er også genstand for angreb. Stinke bugs kan forårsage permanent skade dine planter. Ukrudt din have eller blomsterbed grundigt. Fjerne enhver stank bugs, som du finder på dine planter af øse dem ind i en beholder med låg, som en plastik sodavandsflaske. Berør ikke stank bugs direkte med hænderne. Bruge en behandskede hånd til forsigtigt feje dem ind i containeren. Forsegle beholderen, når du har indsamlet alle stank fejl fra haven. Bortskaffe beholderen. Alternativt, brug en pumpe sprøjte til at dække planterne med en opløsning af mild sæbe og vand. Løsningen skal dræbe bugs uden at beskadige dine planter. Efter bugs er faldet, sprøjte planterne igen med kun vand til at skylle væk enhver sæbevand rester.

Tips & advarsler

  • Kalde en professionel exterminator, hvis du er utryg ved hjælp af kemikalier eller hvis angreb er svær.
  • Følg alle anvisninger og læse alle advarselsmærkater, når der beskæftiger sig med kemikalier som insekticider.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com