Hvordan at undgå varmeskader fra lodning

January 21

Lodning kan du sikre en ledning til en metal bly på en elektrisk komponent som et potentiometer, kondensator, modstand, switch eller andet stykke udstyr placeret inde i et stykke af elektrisk udstyr. En loddekolbe når temperaturer, der kan overgå 500 grader Fahrenheit. For at beskytte følsomme komponenter, skal du bruge et værktøj kaldet en køleplade til at forhindre varmen fra loddekolbe fra skader disse komponenter. Krokodillenæb arbejde meget godt for det, som de absorbere varmen fra loddekolbe før varmen kan rejse op metal føringen og beskadige komponenten. Du kan få alligator klip på de fleste elektroniske butikker, der sælger lodning produkter.

Instruktioner

•Sæt fører af de komponenter, du har brug for at lodde i deres udpegede huller i printplade (PCB) eller placere fører af komponenter gennem hul huller i potentiometre (kontrol drejeknapper som volumen, attenuators eller toner kontrolelementer.) Bøje metal fører af hver komponent i en 45-graders vinkel til overfladen af Printet med dine fingre som du placerer dem i hullerne, til at holde komponenterne fra falder ud af hullerne. Sørg for at bøje i spidsen er på bagsiden af Printet eller på bagsiden af nitter i potentiometeret.

•Klik Printet således at komponenterne vender opad. Greb den brede ende af en alligator klip og sikre den gribende slutningen af klip til en af metallet fører på en komponent, du ønsker at lodde. Klippet går mellem komponenten og toppen af Printet eller mellem nitter og komponenten. Sted en alligator klip på hver af komponenten medfører. De fleste komponenter har to fører. Igen, skal hvert kundeemne, du planlægger at lodde et klip, der er knyttet til den. Krokodillenæb Nyd varmen fra jern. Hvis du glemmer at tilføje et klip på et af kundeemnerne, kan du beskadige føringen, når du lodde det.

•Klik Printet over efter du vedhæfte krokodillenæb til alle kundeemner på alle de komponenter, du har brug for at lodde.

•Drej på lodning jern og lad det varme op. Test loddekolbe ved at placere spidsen af din loddetråd på spidsen af jern. Når loddekolbe smelter lodde, er det varmt nok til at bruge.

•Sæt spidsen af din loddekolbe på den metal fælg på Printet, som i spidsen strækker sig gennem, eller på den metal nitter. Undgå at berøre metal føringen direkte. Dette vil medvirke til at reducere varmen i metal føringen, dermed reducere mængden varme klippet skal opsuge.

•Applicer lodde på spidsen af loddekolbe og lad det flyde metal overfladen af rim eller nitter. Tillad loddetin til at flyde på spidsen. Når afsluttet, bør de loddemetal fælles ligner en chokolade kys i form.

•Trim overskydende fører off Printet hvor loddetin fælles slutter. Bruge et par af bidetang til dette.

•Klik Printet over og fjerne krokodillenæb. Gælde ikke effekt på kredsløb med clips stadig fastgjort. Klippene kunne komme i kontakt med andre metalkomponenter og kan forårsage en elektrisk kort.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com