Hvordan at vælge ahorn hårdttræ gulvbelægning

February 15

Ahorn hårdttræ Gulvbelægning kan tilføje varme og holdbarhed til dit hjem. Disse gulve er også nemt at vedligeholde og rengøre. At vælge den rigtige type af ahorn hårdttræ gulvbelægning til dit hjem vil afhænge af tema og stil, du forsøger at oprette. I betragtning af det rum, du arbejder med, kan du vælge ahorn hårdttræ gulvbelægning, der supplerer den overordnede udformning af rummet.

Instruktioner

•Indstil et budget for din ahorn hårdttræ gulvbelægning. Disse materialer kan være dyrt, så fastsætte et budget nu vil tillade dig at bo inden for din hjælp mens stadig købe materialer af høj kvalitet.

•Meet med flere forskellige hårdttræ forhandlere i dit område at undersøge de forskellige størrelser og stilarter af gulve. Mens ahorn hårdttræ Gulvbelægning er generelt lys i farve, kan du gulvbelægning, der bruger en mere overdrevet korn mønster eller en mere subtil.

•Vælg bred plank ahorn hårdttræ gulve hvis du ønsker for at oprette en formel føler i din dagligstue, spisestue. Disse planker kan variere fra 3 inches til 1 fod i bredden. Alternativt vælge tyndere planker til mere afslappet værelser og miljøer.

•Vælg prefinished ahorn hårdttræ Gulvbelægning Hvis du ikke ønsker at beskæftige sig med at tilføje en finish senere. Men husk på at du vil have flere muligheder, hvis du vælger ufærdige gulvbelægning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com