Hvordan at vælge de bedste appelsiner

March 21

Appelsiner er en sød vitamin-pakket citrusfrugter, der kan anvendes til saft og desserter eller bare spist på egen hånd. Uanset hvordan du planlægger at bruge dem, ønsker du at vælge den bedste ones. Det betyder, at plukke appelsiner, der er modne og klar til at spise.

Instruktioner

Forpakket appelsiner, der er i sæson. Shop for pelsiner fra tidlig vinter til tidlige forår. Shop for navle appelsiner fra midt om vinteren til tidlige forår. Shop for Valencia appelsiner fra sent forår til midten af sommeren.

•Pick op forskellige appelsiner indtil du støder på nogle der er tung for deres størrelse. Tyngde er direkte relateret til saftighed af orange, så jo tungere den orange, den juicier kan du forvente det til at være.

•Mærk appelsiner til fasthed. De bedste appelsiner er firmaet, ifølge Sunkist hjemmeside. Rynket og forslået skind, de er gamle eller ikke er blevet gemt korrekt.

•Look på farven af appelsinerne og vælge dem, der er lysere. Valencia appelsiner, kan dog være moden selvom de er grønne, fordi de går gennem en proces, der kaldes regreening, hvilket sker naturligvis i varmt vejr.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com