Hvordan at vælge de bedste elektriske varmt vandvarmere

October 23

Hvordan at vælge de bedste elektriske varmt vandvarmere

En masse mennesker tror, at en vandvarmeren er bare en vandvarmeren og nogen vil gøre. Det kan have været sandt fra år tidligere, men processen til at plukke den bedste vandvarmeren er faktisk en meget mere kompleks. Borte er dagene når one-size-fits-all; valg er blevet næsten sind boggling. Gå igennem det rod, ved hjælp af et par grundlæggende kriterier, som vil tillade dig at vælge den bedste vandvarmer til dine behov.

Instruktioner

•Vælg en konventionel opbevaring tank vand opvarmningsanlægget for både økonomi og effektivitet. Disse typer vil koste mindre end de andre, men vil vise sig for at være meget effektiv i det lange løb. Du får hvad du betaler for, som de højere prissatte modeller tilbyder mere isolering og energieffektivitet end lavere omkostninger modeller. For den højeste effektivitet rating, kigge efter Energy Star-mærket.

•Vælg en hybrid vandvarmeren med en varmepumpe, der er knyttet til maksimal effektivitet. Hvis du er på udkig efter den mest effektive opbevaring tank vandvarmer, vil en hybrid forsyne dig med de billigste varmt vand. Du vil betale mere for denne teknologi, men tilbagebetalingstiden på din nedsat elregning gør dette til en god investering. Du skal bruge omkring 7 fod af plads fra loft til gulv, så hvis du planlægger at installere det i en lav-højloftet kælder, vil det ikke være muligt. De er mere støjende end konventionelle varmeapparater tank på grund af varmepumpe fan, og hvis du ikke har et afløb skal du også et kondensat pumpe. Men hvis du ønsker den mest effektive tank opbevaring varmer, dette er en for dig.

•Consider en tankless vandvarmer hvis du har begrænset plads eller vil den mest effektive vandvarmeren lavet. Disse typer opvarme vand, som du kan bruge det og har ikke en lagertank, derfor de elektriske spoler kun kommer, når du bruger varmt vand. De er på størrelse med en stor kasse og mount direkte på væggen, men de har brug for professionel installation kan fungere korrekt. Selv om de kommer i både el og gas modeller, elektriske typer er velegnet til at lave varmt vandforbrug. Hvis du har et hjem med et par børn, opvaskemaskine og vaskemaskine der kører ofte, ville en elektrisk tankless vandvarmer ikke være det bedste valg.

•Consider en sol vand opvarmningsanlægget som enten din primære kilde eller som en supplerende heater for din opbevaring tank varmer. I det sydlige solrige klimaer, kan denne form for vandvarmeren levere alle dine vandopvarmning behov. I nordlige himmelstrøg, ville det bruges hovedsageligt til at supplere din almindelige vandvarmer. Disse er de dyreste vand opvarmningsanlægget systemer til rådighed, men staten og føderale rabatter og incitamenter er tilgængelige, hvis du beslutter at købe en. Dog vil ikke startomkostningerne blive nyttiggjort i ti år eller længere. Hvis du går i en "grøn" retning, så er denne type elektriske vandvarmeren et must for din livsstil.

Tips & advarsler

  • Altid se på energi guide mærkat til at finde ud af hvor mange gallon per time din vandvarmer vil varme. At tage tre brusere, ved hjælp af vaskemaskinen og opvaskemaskinen og tænde vandhaner i løbet af en enkelt time vil bruge ca 36 gallon af vand. I dette scenario skal du en vandvarmeren, der er i stand til at generere mellem 34 og 38 gallon af varmt vand i timen. Denne størrelse ville være passende for en to - eller tre-personers hjem, men hver alene bruser bruger 10 gallons af vand, så størrelse op herom for hver ekstra person i hjemmet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com