Hvordan at vælge den bedste form for gulvbelægning til dit hjem

October 20

Hvordan at vælge den bedste form for gulvbelægning til dit hjem

Det gulv, du vælger til dit hjem vil blive påvirket af din personlige præferencer og hvor meget vedligeholdelse du er villig til at gøre i løbet af uger, måneder og år. Det vil også afhænge af en hel del på dit budget og hvilken stil indstillinger du vil have. Den bedste form for gulvbelægning til dit hjem vil blive påvirket af typografi og følelse du ønsker i din bolig. Hvis du har en hård tid at vælge, overveje at få nogen andre involverede, såsom en relativ eller nære ven, til at hjælpe dig med at beslutte.

Instruktioner

Dyrknings fordele og ulemper ved valg af tæppe til dit gulv. Tæpper er almindeligt tilgængelig i en bred vifte af farver. Du kan også vælge mellem forskellige tekstur, herunder lukkede kredsløb, skære sløjfer, forskydes bunke eller buet bunke. Ulempen at tæpper er, at det kræver en masse rengøring og kan blive plettet nemt. Der kan også være allergi problemer for folk, der er følsomme.

•Look i den klassiske gulvbelægning muligheder til dit badeværelse og køkken. Standard gulve for disse områder i et hjem plejede at være primært linoleum i køkkenet og badeværelset. Dette materiale giver ikke en masse glam eller elegance, men det er en simpel løsning, med relativt begrænset vedligeholdelse, der kan findes i en bred vifte af farver til at matche stort set enhver indretning.

•Kontrollér nyere, mere populære muligheder. Trægulve kan skabe en elegant, traditionel look, men de kan også blive beskadiget nemt og kræver en masse vedligeholdelse. Keramik, sten fliser og skifer er moderne, attraktiv valg, men de har tendens til at være dyrere. Marmor er også en attraktiv mulighed, men det kan få pebret så godt. Disse indstillinger for alle kræver mere pleje.

•Være meget opmærksom på farvevalg og tekstur. Den bedste gulvbelægning til dit hjem vil matche udseendet og fornemmelsen af rummet det installeres i. For eksempel, hvis du har en traditionel værelse, kan trægulv være det bedste valg. Et værelse med overdådigt, komfortable møbler kan fungerer bedst med tæpper, mens en slanke, moderne køkken ville se godt ud med keramiske eller sten gulve.

•Factor i pris som du vælger nye gulve til dit hjem. Du bør ikke bryde banken til at købe og installere din nye gulve. Overveje en højere priser option at du installere selv, at hvis dit budget er stramt. Den bedste løsning til dit hjem vil passe din stil og præferencer, samt passer ind i det budget, du har angivet for dit køb.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com