Hvordan at vælge den bedste måde at fjerne tapet og kant

May 9

Hvordan at vælge den bedste måde at fjerne tapet og kant

Typisk, tapet består af to eller tre lag af materiale, herunder de yderste lag og underlag på den anden side, som kan have op til to tyndere lag. Undertiden tapet og grænser kan fjernes blot trækker på en kant. Med nogle typer af tapet kommer netop det øverste lag ud forlader opbakning lag stadig sidder fast på væggen. Den bedste måde at vælge, hvilken metode af tapet virker på din tapet er at prøve forskellige metoder. Hvad tager tapetet nemmeste og hurtigt er vejen at gå.

Instruktioner

•Du kan prøve at trække off tapet eller en tapet kant uden brug af værktøjer eller løsninger. Hvis du er heldig, tapet vil komme ud let, bare ved at snuppe en en kant af tapet og trække det væk fra væggen. Dette gælder især for vinyl tapet. Prøv at skabe et stort område at få fat på, før du trækker som det normalt vil trække ud større områder af tapet end hvis du bare trække på en lille kant område.

•Når nogle af lag af tapet stadig holder sig til væggen, prøv en enzym-baserede tapet remover. Enzymerne i tapet remover trænge ind i tapet. Du placerer nogle i håndfladen i én hånd og gnide forsigtigt det på tapet ved hjælp af en cirkulær bevægelse. Undgå at trykke hårdt. Fortsætte gnide det på tapet, indtil du kan se små huller i tapet over det hele. Anvende varmt sæbevand til tapet med en svamp og derefter skrabe ned med en spartel kniv/skraber værktøj.

•Prøv løsninger at tage klæbrighed af tapet lim. Du kan købe spray tapet remover løsninger hjem forbedring butikker eller prøv hjemmelavet løsninger af flydende skyllemiddel blandet med varmt vand eller eddike og varmt vand. Spray opløsning på omkring 5 kvadratfod af tapet og lad det trække i cirka 15 minutter. Spray igen og derefter bruge en spartel, 1 til 3 inches lang, til at skrabe ud tapet.

•Rent en tapet damper fra din lokale hardware/home forbedring butik for en dag. Du fylder det med vand og slutte den til varme det op. Hold de vedlagte slange mod tapet for et minut eller deromkring og skrabe med en spartel. Det var fantastisk og det gjorde jobbet. Dette er specielt effektivt, når du ved, at der er lag på lag af tapet på ét område til at fjerne. Sørg for at sætte en masse avis ned i stueetagen hvor du arbejder på at opsuge overskydende fugt og fange tapet stykker.

•Prøv ved hjælp af scoring værktøjer på tapet, hvis alle de ovenfor nævnte metoder har været ineffektiv. Du kan bruge en let scoring værktøj, som er rustfrit stål tænder, når du gnide det på vægge i cirkulære bevægelser, det skaber mange lavvandede nedskæringer. Ekstremt udfordrende tapet, bruge en professionel, tunge scoring værktøj. Spray på flydende remover, som kommer ind i små stykker og løsne op for tapet lim. Skrabe ned med en spartel.

Tips & advarsler

  • Teste et lille stykke tapet at se hvor let det kan komme ud. Hvis du er presset for tid, og det ser ud som om det vil være en tidskrævende opgave, kan du altid vælge for at anvende en frakke af primer og derefter male over det, når det tørrer. Dette fungerer godt, så længe tapetet er i god stand uden huller, huller eller revner.
  • Brug kun scoring værktøjer som en sidste udvej, når andre metoder ikke er lykkedes. Scoring værktøjer kan sætte nedskæringer i din drywall/gips vægge. Det kan blive dyrt at reparere store skader på vægge.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com