Hvordan at vælge den bedste skive

August 15

Med så mange produkter at vælge imellem, er at vælge en passende vaskemaskine blevet en kedelig opgave. Købe en vaskemaskine er en engangs affære, da det er sådan et dyrt produkt. Fordi din familie har sin egen unikke krav, skal du være mål når du vælger en machine, holde for øje, hvilke funktioner du ønsker, stamme fra dit køb. Brug denne guide til at gøre din beslutning nemmere.

Instruktioner

•Vælg en vaskemaskine afhængig af antallet af mennesker i din familie. En lille familie af et eller to medlemmer kan gøre godt med en lille vaskemaskine, mens en familie i mere end syv medlemmer vil kræve en stor kapacitet vaskemaskine.

•Opt for den mest effektive indlæsning når du vælger din vaskemaskine. Vaskemaskiner kan indlæses fra toppen og fra forsiden. Top-loader er hurtigere, billigere og lettere. Du kan tilføje tøj midt i en vask og det er lettere at indlæse og tromlen er mere tilgængeligt. Derudover er en top lastning maskine mere kompakt og derfor velegnet til hjem med en begrænset mængde plads. På den anden side tromlen i vaskemaskine top load spins på en lodret akse, og som følge heraf er sværere på dit tøj. Det bruger flere vaskemiddel, vand og elektricitet, og er mindre økonomisk.

•Measure hvor meget plads du har til din vaskemaskine. Hvis du vaskerum er små, er en front load washer bedst for din vaskerum.

•Vælg en skive, der er energi og vand effektiv at undgå enorme vandregningen. Disse typer af skiver kan identificeres ved en EnergyStar symbol, der er placeret på maskinen.

•Kontrollér en liste over indstillingerne du har brug for i en vaskemaskine. Hvis du har brug for en vaskemaskine, der har en delikat cyklus indstilling, sikre specifikke temperaturindstillinger, eller endda spins tavst, at du afprøve disse indstillinger, før du foretager din endelige beslutning.

Tips & advarsler

  • Sørg for at besøge Consumer Reports' guide om at købe en vaskemaskine samt en komplet liste over hver skive fordele og ulemper (Se ressourcer).

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com