Hvordan at vælge den bedste Type af græs til Florida

February 26

Hvordan at vælge den bedste Type af græs til Florida

Der er mange typer af kommercielt tilgængelige græsser (frø udvalg) at vælge imellem i Florida. At vælge den bedste græs til dine bestemt program vil sikre at din græsplæne ser sit bedste samtidig minimere mængden af vedligeholdelses- og vanding kræves. At vælge den rigtige græs er let og kan opnås ved at følge et par enkle trin. Da den gennemsnitlige plænen bliver sidste årtier, er det vigtigt at bruge en passende mængde tid på plænen udvælgelsesprocessen.

Instruktioner

•Indstil regionen (zone) i det land hvor du er bosat. Florida er varmt året rundt, så der vil begrænse antallet af valgmuligheder til rådighed. Generelt vilkår, områder over North Carolina betragtes cool områder, områder under South Carolina betragtes varme områder, og områder mellem betragtes overgangsområder (både varme og kølige). Disse zoner forlænge sydvest over hele landet og kan overvejes i overensstemmelse hermed.

•Indstil græsplænen særlige behov når du vælger en græs. Ønsker du at tilbringe megen tid vanding og vedligeholde din plæne eller foretrækker du at blot vokse det og glemme det? Græsplænen er kun dekorative eller vil du være aktivt engageret i aktiviteter på græsplænen?

•Consider almindelige ser at din foretrækker i en græs. Wide-bladet græsser er klassificeret som ru eller grove, mens smal-bladet græsser er klassificeret som fint. Derudover bør du overveje den overordnede farve af græsset ønskes. Farven er normalt tilskrives mængden af kvælstof i jorden og kan ændres via årlige befrugtning.

•Consider Bermuda græs baseret på din valgte græsplæne kriterier. Det er et fint tekstureret græs, som anses høj vedligeholdelse, fordi det kræver befrugtning. Det har også et meget professionelt udseende. Meget grøn i farven, Bermuda grøn er ofte betragtes som "gold standard" blandt Florida græsser.

•Consider Bahia græs baseret på din valgte græsplæne kriterier. Det er en lav vedligeholdelse, medium tekstureret græs og er ganske holdbare. Det er en af de billigste græsser at plante, endnu bevarer en mellemlang grønne farve året rundt.

•Consider St. Augustine græs baseret på din valgte græsplæne kriterier. Det er et kursus tekstureret græs, kræver mellemlang vedligeholdelse og er meget holdbare. Det betragtes som hverken billige eller dyre at plante, og det ser vidunderligt året rundt.

Tips & advarsler

  • Mange hjem forbedring butikker tilbyder variationer af disse generiske arter af græs. Altid tjekke at være sikker på du køber det passende produkt før du vælger en forholdsvis sjældne eller ukendt græs.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com