Hvordan at vælge den bedste Type af trægulve

October 12

Hvordan at vælge den bedste Type af trægulve

De fleste alle elsker trægulve: de er smukke, holdbare og lette at rengøre. For lang levetid er solide trægulve et stort udvalg; de vil vare i over 100 år i de fleste tilfælde, og de kan være refinished. Men de kan være dyrt og kan ikke installeres, i kældre eller over beton. Prefinished træ gulve er praktisk i de fleste miljøer, herunder køkkener og kældre. De er nemmere at installere end massivt træ gulve fordi du ikke behøver at pletten og forsegle dem, og de bør vare omkring 50 år. Trægulve kan være en betydelig investering, så du skal vælge din gulvmateriale omhyggeligt. Der er mange overvejelser, når du foretager dit valg.

Instruktioner

•Know dit budget begrænsninger og pris ud af omkostningerne ved forskellige typer af trægulve. Tag målinger af dit værelse og spørge en gulvbelægning sælger til at arbejde op en pris til dig på forskellige typer af gulve. Omfatte prisen for installationen, hvis du ansætter en entreprenør, samt andre materialer såsom følte papir, støbning og specielle polstring, der kan være påkrævet (for laminatgulve). Du skal negle solidt træ gulve til undergulvet, så dette kan øge din installationsomkostninger. Manipuleret, prefinished gulve er enten hæftes eller Limes til undergulvet og nogle er installeret i en "flydende" mode hvor planker er limet sammen og ikke fastgjort: ideel til et betongulv, hvor fugt forårsager gulvbelægning at flytte.

•Vælg dit træ gulv alt efter rummets anvendelse. Hvis det igangværende at blive installeret i en høj trafik område, kan du en solid træ gulv med en holdbar finish. Hvis noget ridser eller skader på gulvet, kan du slibe og refinish det. Hvis det skal bruges i et køkken, et prefinished gulv vil være bedst fordi finish vil stå op til spild. Kældre eller områder, hvor du vil installere over en betonplade, er laminat et godt valg.

•Consider stil i rummet. En forstuen eller formelle spisestue ville gøre bedst med en dekorativ massivt trægulv. Indlagte motiver tilføje interesse, som gør grænser. Kig gennem nogle dekoratør blade til at få ideer til dit særlige stil. Tænk på farven. Et mørkt gulv vil være tilbøjelige til at lukke i et lille rum, hvor en lysere gulvet vil give indtryk af rummet bliver større. Hvis du ønsker mulighed for brugerdefinerede farvning dit gulv for at matche din indretning, derefter fungerer en solid træ gulv bedst, som du kan mørkere det så meget som du gerne ved at tilføje pletten eller blande farver af pletten. Og hvis du ønsker et malet gulv, et massivt ubehandlet gulv fungerer bedst.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com