Hvordan at vælge den korrekte afkalker

December 23

Hvordan at vælge den korrekte afkalker

En afkalker er et apparat, som swaps calcium og magnesium ioner i vandet for natriumioner. Dette fjerner mineralerne fra vand, gør det blødt. Der findes mange typer af Vandblødgøringsapparater, og det er vigtigt, at du vælger en afkalker til dit hjem, der opfylder kravene til vand i dit område samt din brug af vand. Der er en række ting at overveje at vælge den korrekte afkalker.

Instruktioner

•Indstil dit daglige husholdning vandforbrug. Ifølge US Geological Survey, de gennemsnitlige amerikanske bruger 80 100 gallon vand om dagen. Et rimeligt skøn over din husholdningsforbrug, multipliceres dette tal med antallet af personer i din husstand. Vælg en afkalker end kan blødgøre nok vand dagligt for at støtte dit forbrug.

•Consider niveau af bekvemmelighed du ønsker i din afkalker. To typer af skyllemiddel er almindeligt tilgængelige. En automatisk skyllemiddel vil har en timer, der bestemmer, hvornår vand er blødgjort, og vil blødgøre en bestemt mængde på samme tidspunkt hver dag. En skyllemiddel, der bruger efterspørgsel indledt regenerering vil blødgøre vandet som reaktion på behovet for blødgjort vand. Hvis dit vand krav vil svinge betydeligt fra dag til dag, kan dette være en mere praktisk form for skyllemiddel.

•Find ud som blødgørere er lettest at rengøre. Hvis skyllemiddel ikke er holdes rene kan det efterlade salt rester på retter og inventar. Grundlæggende rensning skal være simpelt nok, at du kan gøre det selv uden at gøre et servicekald. Dette vil spare både tid og penge, som du bruger afkalker.

•Sørg for at dele og service er let tilgængelige i dit område. I tilfælde af funktionsfejl, vil du kunne få dit apparat repareret så hurtigt og billigt som muligt.

•Læs online anmeldelser af Afkalkningsanlæg med de funktioner, der opfylder dine behov. Både professional og forbruger anmeldelser af Afkalkningsanlæg kan findes på mange websteder. Disse vil bidrage til at gøre sikker på, at du vælger en høj kvalitet apparat og sikre, at du vælger den korrekte afkalker til dine krav.

Tips & advarsler

  • Mens efterspørgslen indledt regenerering Afkalkningsanlæg er mere bekvemme og effektive end automatiske blødgørere, de kan også være meget dyrere.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com